Publikováno Prosinec 4, 200717 r Zdravim vsechny, chci koupit rialy nogaro 17" a potreboval bych to videt na fabce, nema je nekdo ciste nahodou? DIky moc vsem.
Prosinec 5, 200717 r mám jen tu černou FRS ale ta je na 18-myslim.. jinak to jsou kásný kolečka, taky sem ponich pokukoval
Prosinec 5, 200717 r Autor mám jen tu černou FRS ale ta je na 18-myslim..jinak to jsou kásný kolečka, taky sem ponich pokukoval no právě...18 a 17 je něco jiného...mám strach jak by to vypadalo... Doporuč mi něco na RS ve velikosti 17. Spíše více paprsků a nezakulacených... Díky...
Prosinec 7, 200717 r nevim jaký nezakulacený já chtěl furt 18 ale nakonec se mi naskytly "jen" 8,5x 17 CR7 , jsou ten nogaro podobný ale líběj se mi víc foto, ale ne na fábce
Prosinec 8, 200717 r Autor Tak ty rialy jsem videl na fabia4fun v 17kach a je to humus. A co třeba DEZENT N nebo DOTZ BRANDS HATCH?
Prosinec 10, 200717 r Tak ty rialy jsem videl na fabia4fun v 17kach a je to humus.A co třeba DEZENT N nebo DOTZ BRANDS HATCH? tyve tyhle mě nějak moc neberou nestíhám nějaký hledat, ale koukal jsem teda v TM někdo tam prodává RH ZW1 někde za 10000,- což je hooodně super cena nebo mrkni na www.alu-pneu.cz, www.alukola.com, www.alubazar.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.