EMAN VRS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdravim vsechny, chci koupit rialy nogaro 17" a potreboval bych to videt na fabce, nema je nekdo ciste nahodou? DIky moc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 mám jen tu černou FRS ale ta je na 18-myslim.. jinak to jsou kásný kolečka, taky sem ponich pokukoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 mám jen tu černou FRS ale ta je na 18-myslim..jinak to jsou kásný kolečka, taky sem ponich pokukoval no právě...18 a 17 je něco jiného...mám strach jak by to vypadalo... Doporuč mi něco na RS ve velikosti 17. Spíše více paprsků a nezakulacených... Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nevim jaký nezakulacený já chtěl furt 18 ale nakonec se mi naskytly "jen" 8,5x 17 CR7 , jsou ten nogaro podobný ale líběj se mi víc foto, ale ne na fábce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Tak ty rialy jsem videl na fabia4fun v 17kach a je to humus. A co třeba DEZENT N nebo DOTZ BRANDS HATCH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak ty rialy jsem videl na fabia4fun v 17kach a je to humus.A co třeba DEZENT N nebo DOTZ BRANDS HATCH? tyve tyhle mě nějak moc neberou nestíhám nějaký hledat, ale koukal jsem teda v TM někdo tam prodává RH ZW1 někde za 10000,- což je hooodně super cena nebo mrkni na www.alu-pneu.cz, www.alukola.com, www.alubazar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.