Přejít na obsah

podvozek streetline

Béďa01

Doporučené příspěvky

Nezkoušel jsem to, ale když si porovnáš třeba renomovanou firmu KW a její podvozky od 15 litrů vejš, tak asi člověk pochopí, že na podvozku, který zmiňuješ stačí pár tisíc na hrbolatym povrchu a můžeš ho měnit znova.

p.s.: já dával sériový podvozek VW na 1,9tku rok 2001 a po 5 tisících km už se zase začalo auto klasicky pohupovat jak nemocnej lachtan.. prostě podvozek do 10 tisíc bych už nikdy do auta nedal. Tim nechci říct, že je ten podvozek špatnej!! samozřejmě -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ,máte někdo zkušenost se sportovním podvozkem streetline -30 mm ,nevím co je to za firmu ani neznám kvalitu ,ale už ta cena kolem 5000Kč mě zaráží je to podezřele málo takže kvalita asi nic moc. Jen mě zajímá zda to někdo zkusil :unsure::huh:

Hele nemam, ani neznam, ale nemel si ty uz nahodou problem s podvozkem Supersport nebo jak se jmenujou???

Kup kompletni HP a nebudes litovat

Odkaz ke komentáři

Ahoj jo jo měl jsem problém se SUPERSPRINTEM a kdybych měl korunky tak bych šel jedině do HP Sporting měl jsem je na felicii a byl jsem s nimi maximálně spokojen ,ale jak říkám korunky nejsou :( .Jen mi to někdo poslal na email tak jsem se chtěl přesvedčit ,že do nich určitě nepůjdu a jestli má někdo náhodou zkušenost toť vše :p

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...
  • o 3 týdny později...

streetline je něco jako Jom, nevim jaký má kdo "osobní" zkušenosti, ale já mě štelovák JOM 40-80 na naftový G3, nalítal sem na něm skoro 50000km (okresky, polňačky, všude) a absolutně bez problému, týpek kterej ho o de mně koupil už na něm má dalších 20000km.... tot moje osobní zkušenost

určitě se kvalita nedá srovnávat s KW nebo třeba Bilstein, ty sou uplně někde jinde...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...