Béďa01 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ahoj ,máte někdo zkušenost se sportovním podvozkem streetline -30 mm ,nevím co je to za firmu ani neznám kvalitu ,ale už ta cena kolem 5000Kč mě zaráží je to podezřele málo takže kvalita asi nic moc. Jen mě zajímá zda to někdo zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Nezkoušel jsem to, ale když si porovnáš třeba renomovanou firmu KW a její podvozky od 15 litrů vejš, tak asi člověk pochopí, že na podvozku, který zmiňuješ stačí pár tisíc na hrbolatym povrchu a můžeš ho měnit znova. p.s.: já dával sériový podvozek VW na 1,9tku rok 2001 a po 5 tisících km už se zase začalo auto klasicky pohupovat jak nemocnej lachtan.. prostě podvozek do 10 tisíc bych už nikdy do auta nedal. Tim nechci říct, že je ten podvozek špatnej!! samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ahoj ,máte někdo zkušenost se sportovním podvozkem streetline -30 mm ,nevím co je to za firmu ani neznám kvalitu ,ale už ta cena kolem 5000Kč mě zaráží je to podezřele málo takže kvalita asi nic moc. Jen mě zajímá zda to někdo zkusil Hele nemam, ani neznam, ale nemel si ty uz nahodou problem s podvozkem Supersport nebo jak se jmenujou??? Kup kompletni HP a nebudes litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jedině KW! Radim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Mas spatny zkusenosti s HPckama? Nebo ti vadi ze jsou cesky? Myslim ze je zde spousta lidi, co jsou s nim velmi spokojeni, vcetne me.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ahoj jo jo měl jsem problém se SUPERSPRINTEM a kdybych měl korunky tak bych šel jedině do HP Sporting měl jsem je na felicii a byl jsem s nimi maximálně spokojen ,ale jak říkám korunky nejsou .Jen mi to někdo poslal na email tak jsem se chtěl přesvedčit ,že do nich určitě nepůjdu a jestli má někdo náhodou zkušenost toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejviz Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 myslíte si že je streetline vydrží méně než komplet seriovy podvozek, když se s tím člověk nebojí pořádně jet po zimě na českých silnicích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 streetline je něco jako Jom, nevim jaký má kdo "osobní" zkušenosti, ale já mě štelovák JOM 40-80 na naftový G3, nalítal sem na něm skoro 50000km (okresky, polňačky, všude) a absolutně bez problému, týpek kterej ho o de mně koupil už na něm má dalších 20000km.... tot moje osobní zkušenost určitě se kvalita nedá srovnávat s KW nebo třeba Bilstein, ty sou uplně někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.