tomina Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 U octavky r.v. 96 jsem ztratil spodni cerny plast z leveho zpetneho zrcatka. Da se nekde sehnat samotny nebo musim koupit cele zrcatko? Mam ho s vyhrevem a v elektrice, nestacilo by koupit obyc bez ohrevu a elektriky a prehodit si streva? Nebo je jine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 U octavky r.v. 96 jsem ztratil spodni cerny plast z leveho zpetneho zrcatka. Da se nekde sehnat samotny nebo musim koupit cele zrcatko? Mam ho s vyhrevem a v elektrice, nestacilo by koupit obyc bez ohrevu a elektriky a prehodit si streva? Nebo je jine? myslím že náhradní díl bude jen ta vrchní lakovaná část,ale na vrakáči seženeš celé,zbytek se jednou bude určitě hodit,nechci ale nic přivolávat http://www.maxi-l.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tam jsem byl..nabizej to komplet dokonce i nove... a staci mi koupit jen manualni zrctako bez elektriky? Jdou ty dily mezi sebou prehazet? Pripada mi zybtecny kupovat komplet zrcatko v elektrice..kdyby to vsechno slo prehodit do manualniho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tam jsem byl..nabizej to komplet dokonce i nove... a staci mi koupit jen manualni zrctako bez elektriky? Jdou ty dily mezi sebou prehazet? Pripada mi zybtecny kupovat komplet zrcatko v elektrice..kdyby to vsechno slo prehodit do manualniho ;-) to ti nepovím,musel bys to vidět rozebrané,ale myslím že by to šlo přehodit,max.tam bude uchycení na motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.