traveller Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3S7FUbkbaeQ trochu delší (lepší) verze 2. videa http://www.youtube.com/watch?v=DeTGXMgh-qw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 To by asi na našich silnicích nešlo že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 To by mě zajímalo jak je možné že s tym autem dokáže dělat takový hodiny. To má ty kola namazaný sádlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No ty nase s prednim nahonem to by asi neslo co? By se musel vyradit diferak a hodit pohon na uzaverku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To by mě zajímalo jak je možné že s tym autem dokáže dělat takový hodiny. To má ty kola namazaný sádlem? Třeba je tam vrstva písku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 To by mě zajímalo jak je možné že s tym autem dokáže dělat takový hodiny. To má ty kola namazaný sádlem? skus trhnut volantom 130-150km/h a uvidis ze kola nepotrebujes mat namazane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 pěkná podívaná, vidno, že každý se baví jiným způsobem, asi hodně sluníčka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 pěkná podívaná, vidno, že každý se baví jiným způsobem, asi hodně sluníčka :-) Nebo prachů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.