SoptikJaryn Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj, četl jsem tu, že se dá už v Německu dohledat servisování auta. Nevíte někdo náhodou jestli když mám auto z Německa, jestli si to můžu taky nějak dohledat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prxl Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 S podobným problémem jsem se už setkal. Kolega prodával auto přes jeden velkej bazar. Servisku to nemělo, ale protože chodil na základku s klukem, kterej je mechanik v autorizovaným servisu, nechal si od něj vyrazítkovat prázdnou servisku a záznamy dopsal různejma propiskama střídavě on a jeho mladá. Krátce po tomto zážitku jsem kupoval Octu I a se zkoumáním pravosti servisky jsem si dal dost práce. Ale stejně nevím jestli jsem nenaletěl. Dneska to mají ti čímani, kteří v tomhle byznysu podnikají, dost vychytaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj pánové. Tak po prodeji benínové 1.8 20V jsme si zakoupili 1,9 TDI 81kW. To je ale vedlejší. Na první pohled mě zaujala. Nádherně zachovalá, vymazlená, černá metla v elegance výbavě. Na 16" alu, nový zimáky k tomu a měla servisku... S autem pohodlně jezdím, ale taď, když jsem se zakoukal do servisky, tak se mi moc nezdá její pravost. Auto je "od malička" servisováno v TUkasu až do roku 03 (cca 90 000 km ) a pak je najednou razítko z BENO Říčany. Na tom není nic divnýho, ale po tom jsou další razítka zase v TUkasu. To by bylo taky ok, ale od toho BENA až do teď jsou všechna razítka totálně stejná, je to psáno stejnou tužkou a stejným písmem... To mě trochu rozhodilo, tak jsem volal do TUkasu a tam mi řekli, že poslední záznam o servisní prohlídce na toto vozidlo je z roku 03. Takže vypadá, že je serviska falešná. Ale pak mi zase nejde do hlavy, že v tukasu je spoustu záznamů, že tam to auto bylo na spoustě drobných zásahů, tako lakování zrcátka, výměna skla po šutru, rozleštění škrábance... S tím autem se tam jezdilo a naposled tam bylo v červenci 07. Prostě nechápu, jak je možný, že auto je s každou kravinkou v servisu, ale nemají tam žádný záznam o servisní prohlídce. Začal jsem se bát o rozvody, tak jsem zavolal do BENO, kde byla podle razítka dělaná prohlídka při 90 000 km a tam mi řekli, že ani podle SPZ, ani podle VINka tam to auto nikdy nebylo!!!!! Na základě těchto skutečností se dostávám do víru reklamací v AUTO ESA, kde jsme auto koupili... Tam po mě budou chtít výpis historie vozidla. Setkali jste se někdo s takovým výpisem? Díky,Honza Jeden můj známý koupil bouračku Hondy, opravil, nechal si za pár korun vyrobit razítko autorizovaného servisu Honda (naprosto bez problémů) no a pak jen dodělal servisku až do aktuálního stavu kilometrů. Každý autorizovaný servis má záznamy o opravách a třeba nám vše ochotně sdělili když jsme kupovali z Áček Ovču se serviskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak jak to dopadlo ? Zdar chlapi, nějakou dobu sem tu nebyl... Tak dopadlo to tak, že původní majitel byl donucen vrátit směšnou částku 15 000,- Je to sice nic moc, ale alespoň mi to uhradilo náklady, za rozvody a duševní klid :-) To je ta lepší zpráva... Ta horší je, že jsem díky rozchodu a z toho plynoucímu majetkovému vyrovnání o tuhle černou krasavici přišel :-((( Ale už se z toho vyhrabávám a koukám, jak se opět stát právoplatným členem Vašich řad :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zdar chlapi, nějakou dobu sem tu nebyl... Tak dopadlo to tak, že původní majitel byl donucen vrátit směšnou částku 15 000,- Je to sice nic moc, ale alespoň mi to uhradilo náklady, za rozvody a duševní klid :-) To je ta lepší zpráva... Ta horší je, že jsem díky rozchodu a z toho plynoucímu majetkovému vyrovnání o tuhle černou krasavici přišel :-((( Ale už se z toho vyhrabávám a koukám, jak se opět stát právoplatným členem Vašich řad :-D Honzo, safra forte to bys měl co nejdříve Budeme rádi, když zůstaneš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.