rolbař Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Dostala se ke mě informace, že k poslednímu lednu bude ukončena výroba Fabie Combi a k poslednímu březnu i Fabie sedan (možná je to opačně, teď nevím) jestli to někdo víte přesně, budu rád, když to potvrdíte, celkem mě ta zpráva zaskočila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Dostala se ke mě informace, že k poslednímu lednu bude ukončena výroba Fabie Combi a k poslednímu březnu i Fabie sedan (možná je to opačně, teď nevím)jestli to někdo víte přesně, budu rád, když to potvrdíte, celkem mě ta zpráva zaskočila mne zase predajca povedal, ze fabia combi sa "uz" nevyraba, ze to su len skladove zasoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 mne zase predajca povedal, ze fabia combi sa "uz" nevyraba, ze to su len skladove zasoby Včera jsem v Jihlavě taky viděl na F combi nápis "POSLEDNÍ OD TOHOTO MODELU"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Dostala se ke mě informace, že k poslednímu lednu bude ukončena výroba Fabie Combi a k poslednímu březnu i Fabie sedan (možná je to opačně, teď nevím)jestli to někdo víte přesně, budu rád, když to potvrdíte, celkem mě ta zpráva zaskočila F combi (první generace) by se měla vyrábět do vánoc, a F sedan pak až do jara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 F combi (první generace) by se měla vyrábět do vánoc, a F sedan pak až do jara. klidně bych sedana ještě nechal ve výrobě a prodával za nějakou lepší cenu. Třeba by to zlomilo případné zájemce o Logana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Presne ako vraví Milda - F1 Combi sa dovyrábajú vozy zadané do výroby, objednať samozrejme už nejde. Sedan by mal byť do marca, ale kto vie... U nás je záujem vcelku veľký, keďže cena klesla pod 300tisíc Sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 dle zpráv přímo z výroby Fábie sjela v pátek v 11:10 poslední Fábie combi modelu první generace a bude se zatím vyrábět pouze seda. Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Presne ako vraví Milda - F1 Combi sa dovyrábajú vozy zadané do výroby, objednať samozrejme už nejde. Sedan by mal byť do marca, ale kto vie... U nás je záujem vcelku veľký, keďže cena klesla pod 300tisíc Sk. třeba to dopadne jako s OI, stále je ve výrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 třeba to dopadne jako s OI, stále je ve výrobě to by nikdo nekupoval FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 to by nikdo nekupoval FII myslíš, že by byl tak velký zájem o sedan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Můžu potvrdit, že Fabia Combi se vyrábí do konce prosince a sedan do konce února. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 V konfigurátoru ale už nějaký pátek není, objednat už asi (krom skladovek) nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 proč vás to tak trápí? plánu je tu někdo koupit F I ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 proč vás to tak trápí? plánu je tu někdo koupit F I ??? Mně prodejce oznámil, že sedan je prodloužen až do července 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 takovej hnus ten sedan ale pokud ceny padnou tak by to bylo dobry druhy vozitko je jasny ze aby se prodaval combik FII tak museli FI zarazit...asi nebudu jedinej komu se FII nelibi a to velmi silne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.