juraj Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Hm... tak to je zajmavy, no. Ja to mam na Combajnovi vzadu 69.5 (respektive 70.0 na strane ridice), ale s prazdnou nadrzi. Zadek ale neresim...Ve predu jsem ted na 67 (resp. 67.5 na strane ridice). Coz je uz oproti tobe docela rozdil, no. Jen jde o to, co zvednou novy tlumice a co ty podlozky. Ty podložky ti to zvednou o tolik, kolik mají na výšku a to je tak zhruba 2,2cm (už nevím přesně, ale mám doma jedny co jsem si vyráběl o výšce 2,7cm a tuším, že byly o 5 mm vyšší než ty origo). A tlumiče bych odhadl na 1 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 to odpovida, kdyz tam dam novy tlumice a podlozky, tak to bude +3 cm a budu to mit cca na 70. jako to mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mange Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Já jsem to zvedl origo dílem 1J0 412 311 což je podle Etky vložka distanční pro vozidla s výbyvou pro špatné cesty. Stojí to cca 280,-Kč na jednu stranu.Octavia 4x4 to tam má, proto je ten předek u ní vyšší. Čau nemáš fotku nebo nevíš nějakou stránku kde se dá na distanční vložku podívat, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Čau nemáš fotku nebo nevíš nějakou stránku kde se dá na distanční vložku podívat, Díky Jediný co jsem našel je toto http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1487# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mange Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jediný co jsem našel je toto http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1487# Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Díky Zdar chlapi, tak jsem předek zvedl originál distančníma vložkama, je to asi těch 2-2,5 cm. Auto se zvedlo, výška obruby blatníku nad vrchem pneumatiky je asi stejně jako vzadu, ale....Auto jako by trochu začalo plavat, zřejmě tlumiče jsou v jiné pozici a tlumí jinak nebo spíš míň . Tak nevím, jestli by to vyřešily nové tlumiče nebo se to časem zlepší. Jaké máte zkušenosti vy, kteří jste to zvyšovali. Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Hm... tak to je zajmavy, no. Ja to mam na Combajnovi vzadu 69.5 (respektive 70.0 na strane ridice), ale s prazdnou nadrzi. Zadek ale neresim...Ve predu jsem ted na 67 (resp. 67.5 na strane ridice). Coz je uz oproti tobe docela rozdil, no. Jen jde o to, co zvednou novy tlumice a co ty podlozky. zalezi i na velikosti kola ja mam 16ky 205-55 a mam predek 69 a zadek 70 najeto 180tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
134chris2 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ahoj prosím tě o kolik si zvedal předek a zadek? mám to taky v plánu...mám auto na lpg a zadek mi klesnul niž...předek bych zvíšil tak o..? nevim ani a zadek vic než předek...sem tam škrtám spodnim přednim spoilerem a zvíšit auto by mě nevadilo...dík za pomoc a typ na návod. Já jsem si vyrobil prototyp jen na vyrovnani auta ( 8mm. ), 1/2 nádrže benzinu a 1/2 nádrže LPG a míry jsou 69cm. v předu a v zadu. Ten origo díl mě zaujal, a jelikož se zadni podložky osvědčily výrobim si nové. ( pod průžiny v zadu stači menši, je to přez páku. ja mám 8mm. a zvedlo se to o 12-14mm.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují ja ne, ja mam +2,5! Pri stavu nasich silnic je tereni uprava skoro nutnosti! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Ahojte. Ma niekto rozmer tychto podloziek na prednu napravu?, zajimal by ma hlavne rozmer tychto podloziek co sa montuju pre paket -spatne cesty.Aku maju presne hrubku tie distancne podlozky, vonkajsi priemer a vnutornu dieru. Az to niekto mate moznost premerat a nakreslit , tak to sem dajte, alebo mi poslite na emaila. Vdaka Jaro supsak@zoznam.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Ahoj, zajímalo by mě, jestli už někdo vyřešil zvednutí předku i zadku Octavie Combi - na předek asi ty posložky, ale jak se liší zadek? Jaký je rozdíl mezi normálním podvozkem a podvozkem pro špatné cety (orig. paketem) - mimo vejšky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj,zajímalo by mě, jestli už někdo vyřešil zvednutí předku i zadku Octavie Combi - na předek asi ty posložky, ale jak se liší zadek? Jaký je rozdíl mezi normálním podvozkem a podvozkem pro špatné cety (orig. paketem) - mimo vejšky? nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek M Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdravicko tak jsem to tady tak nejak procital a porad presne nevim kam ty podlozky fouknout. Sice jsem je jeste nekoupil ale zajimalo by me kam se umistujou a co a jak mam rozebrat. Dekuju za odpoved P.S. : Oktu mam cca 14 dni a dneska na silnici cca pri 130km/h jsem na urcitych nerovnostech skrtal a to dosti neprijemne doufam ze toto mi pomuze tlumice mam ok byl jsem na testech minuly tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují Všichni nesnižují!!!! a Těch co zvyšují není zas tak málo. A kdo jezdí denně po Praze a nechce neustále řešit trefenou vanu,nebo utrhnutý výfuk, pokud si má vybrat mezi snížením a zvýšením, vždy se rozhodne pro druhé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 janjoy: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=66094 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deny8 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ahojte.Ma niekto rozmer tychto podloziek na prednu napravu?, zajimal by ma hlavne rozmer tychto podloziek co sa montuju pre paket -spatne cesty.Aku maju presne hrubku tie distancne podlozky, vonkajsi priemer a vnutornu dieru. Az to niekto mate moznost premerat a nakreslit , tak to sem dajte, alebo mi poslite na emaila. Vdaka Jaro supsak@zoznam.sk pošlu ti do mailu výkres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.