Publikováno Duben 17, 200916 r nazdar zvedal jsem svou octavu combika 1,9 TDI klasika pouzil jsme pera z 4x4 slo to krasn enahoru o 2-3cm al eted po roce a pul uz to mam zas dole pomohli torcha nov etlumice ale neni ono poradite co tam dat za pruziny popripade mate nekdo zkusenosti
Duben 21, 200916 r mam podlozky na zvyseni pod tyto pruziny sou na prodej How much???? ty podlozky.... Mam 4X4, podvozok "paket pre zle cesty" ale predstavoval by som si to asi takto/viz. OBRAZEK/.. Majitel tejto octy byl na foru naposledy spatren r.2OO6, takze sa pytam "znalcov" ako dosiahnut ten efekt... Ake konkretne tlmice a "pridavky" sa tam davaju??? How much vyjde taka "sranda"??? Potesili by konkretne info aj z neakym foto, nech je vidno vysledok.. dik yoyo
Duben 23, 200916 r stale jsi mi neposlal tu fotku tech podložek!!!koupil bych je!!! uz sem ti ju poslal
Duben 23, 200916 r Podle ETKY je tam tohle a stojí to pár korun. ja mam jine sou hlinikove 13mm a davaji se nohoru,tyto origo sou cca5mm max a je to plast
Duben 24, 200916 r ja mam jine sou hlinikove 13mm a davaji se nohoru,tyto origo sou cca5mm max a je to plast Ahoj, Můžem mi také poslat, jak vypadají plus nějaké info? Mám zájem o předek i zadek Díky moc
Duben 24, 200916 r vcera jsem resil predek ... z duralu vykres zde p.s.: nekde jsem to stahnul, upravoval jsem snad jen vysku (21mm by melo byt jako orogo dil) a vnitri prumer (pro info tlumic 1J0.413.031.N ma pr. 22mm) zdvihlo se to o ty dva cm takze celk. vyska po lem blatniku 70cm na 15" kolech, nahybani - zadny vetsi rozdil (bez podlozek to taky nebylo nejlepsi), zlepsila se tuhost .. takze celkove to splnilo ucel pro montaz, je to pozice 6 -
Duben 28, 200916 r foto pred jsem nedelal .. jak to dopadlo muzu udelat odpoledne jinak spokojenost .. nerovnosti, prejezdy a vlny kde jsem driv srknul ted nic ...
Duben 29, 200916 r foto pred jsem nedelal .. jak to dopadlo muzu udelat odpolednejinak spokojenost .. nerovnosti, prejezdy a vlny kde jsem driv srknul ted nic ... Super, budu se těšít na foto.
Duben 29, 200916 r nestihacka .. snad bude stacit z mobilu jeste jedna vec, pod motorem mam plech, ne plast .. rekl bych ze to je oproti plastu o trochu niz, i proto to zvednuti (samozrejme tlumice stare) plech sam o sobe prida klidu .. s podlozkama je to ale uplne v klidu
Duben 29, 200916 r a jde nejak zvednout i predokolka :-) predek podle nakresu. A zadek ? tam je to jiny nez 4x4 poradte chtel bych to tak o 3 cm predek i zadek dik za rady
Duben 29, 200916 r a jde nejak zvednout i predokolka :-)predek podle nakresu. A zadek ? tam je to jiny nez 4x4 poradte chtel bych to tak o 3 cm predek i zadek dik za rady Ahoj, zadek zvedni podložkami (vytočit na soustruhu) tvrzený silon např.
Duben 29, 200916 r Ahoj, zadek zvedni podložkami (vytočit na soustruhu) tvrzený silon např. a nejakej nakres nebo obrazek jak to ma vypadat ?
Duben 30, 200916 r a nejakej nakres nebo obrazek jak to ma vypadat ? Mrkni na toto http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...lroad&st=25 Je toho tam víc , tak si to přečtí. Doufám, že se nebude, ex-majitel zlobit :-)
Květen 2, 200916 r nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II
Květen 3, 200916 r nasel jsem vykres, treba to pomuze ... je odtud z fora, uz ale nemuzu najit vlakno ... autor myslim Milan II to je ta podlozka na zadek? diky vsem za odpoved :-)
Květen 4, 200916 r a nevite kde se da ten silon koupit ja nasel akorat tyce delky 1 m 1200 kč pritom toho potrebuji kdyz moc tak 20 cm aby to pohodlne upl do soustruhu
Květen 4, 200916 r a nevite kde se da ten silon koupit ja nasel akorat tyce delky 1 m 1200 kč pritom toho potrebuji kdyz moc tak 20 cm aby to pohodlne upl do soustruhu JÁ BYCH DO TOHO ŠEL TAKY...
Květen 5, 200916 r No tak to je super. Ještě jestli by to Vlacek udělal, jsem ochoten dát samo za práci nějaký peníz. Tak co Vlacku deš do toho?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.