Přejít na obsah

Motor 1,2 40 KW 6V HTP

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Skuska profora ci opravy chyby ! ALE AKO VIDIM NEMA TO TU ZMYSEL ZAMKNITE A VYMASTE ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol lol lol vsetko beries smrtelne vazne ;) To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicky...

A este mi neda ,pise sa vymazte :D

Editováno: , autor: Bemo
Vloženo

Kliiiiiiiiid !

Opravdu se rádi hádate, co ? :) Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt :D Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás :) A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. ;) Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... :D

Vloženo (editace)
Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol lol lol vsetko beries smrtelne vazne ;) To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicki...

A este mi neda ,pise sa vymazte :D

chibicki :D :D:D s a tak toto je gol :D bemo uz je to tu :D uz prisiel na psa mraz :D

Editováno: , autor: Reso
Vloženo
chibicki :D :D:D s a tak toto je gol :D bemo uz je to tu :D uz prisiel na psa mraz :D

Si ty tazky VT upravca - citator :kuk:lol

Skoda len,ze nejde upravit moj povodny prispevok,co? :p

Vloženo (editace)

?? to iste si mohol urobit aj ty :plol

Vloženo
Tak teraz si ma skoro rozplakal lol A mimo toho pise sa v poriadku ;)

Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" lol

srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle lol:smich:-_-

Vloženo
Kliiiiiiiiid !

Opravdu se rádi hádate, co ? :) Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt :D Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás :) A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. ;) Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... :D

no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch ....

Vloženo (editace)
vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na .......

No tak ja už neviem,no myslím,že to má niečo s počasím možno vlhkosť alebo teplota skús vysledovať kedy to robí!

A nie je to náhodou iba tvoj subjektívny dojem? ;)

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo (editace)

jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok :) ale este nic nepotvrdzujem

Vloženo
jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok :) ale este nic nepotvrdzujem

jak už jsem psal na první stránce vlhkost vzduchu a počasí vubec má u slabších motoru dost velky vliv,papírovej vzduchovej filtr saje vlhkost a muže se stát huře propustným,možná že pomuže bavlněnej ale nemám vyskoušeno.

Vloženo

Skús si s niekym vymeniť vzduch filter ked bude vlhko a uvidíš či sa to zmení. Možno je ten tvoj z nejakého materialu čo zmení priepustnosť s vlhkosťou,

Vloženo
stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec

tak to mas štesti... tešim se z tebou.. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...