Srpen 24, 200916 r teď se dívám na tvůj podpis, bude aj druhý kombajn na LPG, nebo se jedná o služebák?
Srpen 24, 200916 r Tak, dnes som vymenil snímač otáčok klukového hriadela G40/snímač informuje o zapalovacej polohe valca 1 /, alebo takzvaný Hallov snímač/. Vypisoval mi to WAG a svietila mi kontrolka motora. Pri jazde sa to prejavovalo tak, že pri štarte na benal, hlavne pri studenom štarte šiel motor dost nepravidelne a pri studenom rozjazde to s autom šlkblo a často motor zdochol ak som nezereagoval všas a nestlačil som spojku. Ked som aj vymazal chybu, tak po čase sa znovu objavila/,najprv ako sporadická závada, teraz už kontrolka svietila trvalo. Ani by mi to nevadilo, ale ked je takáto chyba RJ prepne chod motora do nudzového stavu/ak vypadne snímač G40, RJ o niečo zmenší uhol zažehu, aby motor stále mohol bežat/. Ale tým to ide aj asi do spotreby a kvality chodu.....tak Vám páni niekedy bude WAG vypisovat ...závada rad valcov 1....može to byt aj odchádzajúci smímač otáčok kluky....do večných lovíšt....Stal ma 30 EUR a vyment sa dá jednoducho...je umiestnený/1,4, 50 kw.../nad olejovým filtrom, mierne doprava, Ked dáte dolu trojkontaktový konektor dobrej je zmerat napatie...sprava 1: 5V,2: 5V, 3: -12V, potom priamo pod snímačom je skrutka na hviezdicový imbus, povolíte, vyšróbujete, vyberete snímač, založíte nový a pritiahnete inbus a je to .../ze seriálu, čav Amigo/...Pa No však aj ja uvidím ...treba prejst pár km
Srpen 25, 200916 r Nn zatím ne,ale časem určitě Sem zistil, že je potřeba druhé auto do rodiny bo přijela na prázdniny sestra a nějak se taky potřebuje dopravovat, máme v rodině ještě favorita , ale jezdit s ním víc než 20km je docela utrpení bo má mrtě nalétané a žádný servis. Takže druhé auto je na léto pro sestru a pro otce po celý rok a tak za 2 roky jak budu mít 350-400 na té starší tak pujde pryč koupí se zas něco nové asi a do téhle se dá lpg:)
Srpen 25, 200916 r Autor ....dobre je zmerat napatie...sprava 1: 5V,2: 5V, 3: -12V,..... naozaj je tam minus 12 voltov ?
Srpen 25, 200916 r Zdravim, davam auto trochu do kupi pred technickou. Tak jsem dnes cistil i klapku. Ale neni bohuzel ani po vycisteni uplne dovrena. Nevite nekdo co s tim?
Srpen 25, 200916 r No to jsem udelal, ale i v navodu je psano, ze pred adaptaci ma byt ve skupine 003 hodnota 0 stupnu. Jinak provest vycisteni klapky, ale ja tam mam po vycisteni hodnotu 6,5 stupne.
Srpen 26, 200916 r naozaj je tam minus 12 voltov ? Colins, ano....podľa dielenskej príručky - na konektore č.3 je vlastne mínus, takže ho možeš skontrlovat s + polom batérie....Čaf
Srpen 26, 200916 r Autor drozdik : chcel som sa len uistit ci je tam naozaj minus 12 Voltov, ako si napisal. alebo si sa len pomylil a bacol si tam pomlcku, ktoru elektrikari chapu ako minus.
Srpen 26, 200916 r Ešte neviem...kluci....musím nabehat viac skušobných km. Porucha sa mi niekedy prejavovala aj po prejdení nad 100 a viac km. Zaujmavé že vždy na benzín/ neviem asi je to na LPG odpojené od RJ...možo vie Karel LPG/.Napríklad, ked som šiel z chorvátska tak som nemal kde natankovat LPG, tak som šiel na benzín cca 170 km a zrazu "trk" a signalka motora svieti. A ked prepneš na LPG tak už nezhasne. Motror ide na nudzový režim, kým navytreš závadu na WAGu/ asi/.Tak ani teraz neviem, lebo kamoš čo má WAG je na dovolenke. A ja možno pojdem tiež , ešteraz ,niekam do chorvátska....ale skusim to dovtedy vymazat, či sa ozve znovu ,alebo...... Ešte že sa máme s čím bavit... okrem iného...ako sa hovorí: "Ked som bol malý , boli sme taký chudobní, že keby som sa nena¨rodil ako chlapec, ani sa nemám s čím bavit..." Vdaka bohu, ale vymysleli autá.....
Srpen 27, 200916 r Hele drozdi, ten optimismus ti závídím,já bych auto kolikrát neraději pustil ze skály
Srpen 27, 200916 r Tak jsem dnes zdarne udelal emisa na benzin i LPG, ale meli reci, ze katalyzator je jiz na hrane. Taky uz ma poctivych 222 tkm no uvidime za 2 roky, pripadne to poresi nejaky kat z vrakace nebo snad i jinak. Jeste pristi tyden STK a je zase chvili klid.
Srpen 31, 200916 r Jo na to casem asi taky dojde rada, ale to stare se musi nejprve poradne zajet (ojet) , takze tak tech 300t km a pak se uvidi, coz bude asi za 3 roky. Felda (kaste) sla taky do kytek kolem 300t km (bohuzel po vjeti v zime do skarpy), ale motor a ostatni nespotrebni veci byly v poho.
Srpen 31, 200916 r Já myslím ,že to montas myslel spíše na mě,ale to jsem měl udělat už před 2 lety i když teď o tom taky uvažuju.
Srpen 31, 200916 r nn, myslel jsem rh+ . I když na tebe to taky sedí A když se dívám na ty naše roky výroby tak to platí všeobecně
Srpen 31, 200916 r No...niečo " nové by bodlo"....Aké sú u Vás ceny nových škodoviek???, ...Pozerali ste sa po niečom???
Září 1, 200916 r Já osobně bych do fabie už nešel a ze škodovek tak možná Octavia Tour asi 280000kč,ale taky mě dostihla pracovní krize,takže nevím
Září 4, 200916 r no a mne kurevsky zerie nervy KIA SOUL je tak skareda az je krasna a davaju k nej 5 rocnu zaruku bez ohladu na kilometre. a v pripade ze ti namontuju plyn v autorizovanom servise ktory ti oni doporucia zaruku nestracas. ale kurva ked kryza na nas utoci zovsetkych smerov a nejaka skodna v mojom reviri mi furt mina koruny
Září 4, 200916 r ja mam na avetku novu spojku lebo staru som vysuchal do nuly. normalne som sa nevyskrabal do kopceka. a vydrzala len 90 tkm uz taku nikdy nekupim alebo v tom obchode nic nekupim stala 3000korun a hovno vydrzala. teraz som aplikoval spojku LUK a dufam ze uz vydrzi az do predaja auta. este ma caka STK a auto zas ako nove
Září 5, 200916 r http://www.skoda-auto.cz/CZE/news/info/new...OctaviaLPG.aspx Docela mě překvapila ta rozdílná spotřeba o víc než 2 litry.
Září 6, 200916 r Tak si tam daj galusku.... Ale aj tak sa mi viac páči tá nová Kia....5, 6 l LPG/ 100 km. Nemáta niekto info o predaji u nás???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.