Únor 15, 200817 r tak ako pani? uz vikendujete? plnil som rozkaz el prezidenta na upravu obrazku a vysledok je tu teda ten eL Prezidento je Geniale, teraz je to lepsie ako predtym, co poviete
Únor 15, 200817 r tak ako pani?uz vikendujete? plnil som rozkaz el prezidenta na upravu obrazku a vysledok je tu teda ten eL Prezidento je Geniale, teraz je to lepsie ako predtym, co poviete no nevím, ten nápis vypadá divně když je zvlněnej. já bych ho nechal pod tou flajkou ale rovně.
Únor 15, 200817 r no nevím, ten nápis vypadá divně když je zvlněnej. já bych ho nechal pod tou flajkou ale rovně. ved to sa musime dohodnut, colins napisal aby som to skusil prerobit a toto je vysledok, mne sa pacia obe verzie a tato je zaujimava taktiez
Únor 15, 200817 r ved to sa musime dohodnut, colins napisal aby som to skusil prerobit a toto je vysledok, mne sa pacia obe verzie a tato je zaujimava taktiez jj v poho, jen my to připadá divné vůči tomu vrchnímu nápisu. Jinak všechna čest, máš to moc pěkný :palec2:
Únor 15, 200817 r jj v poho, jen my to připadá divné vůči tomu vrchnímu nápisu. Jinak všechna čest, máš to moc pěkný tak spravme este nieco aj stym hornym napisom aby to sedelo, nemas nejaky napad? spolocne to dame dohromady, ale el prezidento sa niekde flaka
Únor 15, 200817 r No nevím jestli El Prezidento :prc: , říkal že je už :crutch: . Tak nevím . Já osobně volím variantu 1-pokud bude nalepena na druhé straně oproti označení vozidla a variantu 2 - pokud bude nalepena na skle. Osobně nejsem zastánce nějakých vlnek. Škodovka má v zadní části celekm ostrý rysy, proto bych tam nějaké vlnky moc necpal. lol
Únor 15, 200817 r No nevím jestli El Prezidento , říkal že je už . Tak nevím .Já osobně volím variantu 1-pokud bude nalepena na druhé straně oproti označení vozidla a variantu 2 - pokud bude nalepena na skle. Osobně nejsem zastánce nějakých vlnek. Škodovka má v zadní části celekm ostrý rysy, proto bych tam nějaké vlnky moc necpal. to mas pravd, je v zadu ostrejsia tak ta verzia co sem dam teraz, sa ti uz vobec nebude pacit
Únor 15, 200817 r to mas pravd, je v zadu ostrejsiatak ta verzia co sem dam teraz, sa ti uz vobec nebude pacit je to jak u kolotočů . Jak říkám, mě se nejvíc líbí 1 a 2 verze, jsou jednoduché, viditelné. V jednoduchosti je krása. Tak jak palubka ve fábii, nic na ní není a přitom je nejhezčí :palec2:
Únor 15, 200817 r je to jak u kolotočů . Jak říkám, mě se nejvíc líbí 1 a 2 verze, jsou jednoduché, viditelné. V jednoduchosti je krása. Tak jak palubka ve fábii, nic na ní není a přitom je nejhezčí ok, ja sa tiez priklanam k tej prvej verzii tieto boli len pokusy
Únor 15, 200817 r Autor No nevím jestli El Prezidento :prc: , říkal že je už :crutch: . Tak nevím . aky invalid ? kedy som to povedal ?? ale po vcerajsom futbale mas aj trocha pravdu. au, au. no, asi tam tu krivke nedavajte.... Upraveno Únor 15, 200817 r od colins
Únor 15, 200817 r aky invalid ? kedy som to povedal ??ale po vcerajsom futbale mas aj trocha pravdu. au, au. no, asi tam tu krivke nedavajte.... Sorry prezidente :worthy . Já to myslel tak, že šukání je pro bábi, chlapi si vypijou :p
Únor 15, 200817 r aky invalid ? kedy som to povedal ??ale po vcerajsom futbale mas aj trocha pravdu. au, au. no, asi tam tu krivke nedavajte.... ok, takze to prve je asi najlepsie este som ho troska vycistil aby tam nebol ten podton na pozadi
Únor 15, 200817 r ok, takze to prve je asi najlepsieeste som ho troska vycistil aby tam nebol ten podton na pozadi :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:
Únor 15, 200817 r Autor Sorry prezidente :worthy . Já to myslel tak, že šukání je pro bábi, chlapi si vypijou :p pravda, pravda. koho by uz v dnesnych casoch bavilo sulozit, vsak ? mame tu internet, to je ine vzruuuso...
Únor 15, 200817 r pravda, pravda.koho by uz v dnesnych casoch bavilo sulozit, vsak ? mame tu internet, to je ine vzruuuso... ale maltička nám už asi rezignoval, asi si plní manželské povinnosti
Únor 15, 200817 r ale maltička nám už asi rezignoval, asi si plní manželské povinnosti myslis? ze by odlozil internet a siel si splnit povinnos?
Únor 15, 200817 r myslis?ze by odlozil internet a siel si splnit povinnos? no bude nám muset doložit svou nepřítomnost :p
Únor 15, 200817 r Autor potřebujeme objasnit sklerozo ! pozri si jeho prispevok 493. dievca mu chodi domov neskoro, s modrinami...
Únor 15, 200817 r sklerozo ! pozri si jeho prispevok 493.dievca mu chodi domov neskoro, s modrinami... to vím ale přece tady nenechám kamarády a nejdu s dcerou na disku. . Má ji doma dávat základy sebeobrany a kecat s plynařema :p
Únor 15, 200817 r Autor mozno sa na Valentina s maminou rozblaznili a dnes este dokoncuju zacate dielo.... idem spat aj ja... sam
Únor 15, 200817 r mozno sa na Valentina s maminou rozblaznili a dnes este dokoncuju zacate dielo.... idem spat aj ja... sam aspoň se vyspíš . dobrou noc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.