Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jestli ono to nebude trosku vetsim poctem aut i najezdenych vzdalenosti v jejich vetsi zemi.

Já tím chtěl říct, že jim nabízí alternativu s 30-40% ůsporou.... Já tu měl dokonce zákazníka, který chtěl vymontovat plyn z auta, protože mu bralo na plyn o 0.6 litru víc než na benzín, a dokonce si donesl i internetu firmu, co si do reklamy dala, že budete jezdit za to co na benzin, takže u nás někteří uvažují trošku jinak.

Jj to znám, plno lidí by si dalo lpg, ale jak jim řeknu že je to +-1l navíc tak začnů uvažovat či sa to vůbec vyplatí:)))) a nejde jim vysvětlit, že to lpg stojí půlku benzinu takže to URČITĚ vyjde levněj:) nehledě na to, že většina znich žije v tom ,že když sa trošku snažíja tak jezdíja za tak málo, že v podstatě jezdíja za stejné peníze jak já na lpg:)))

Já tím chtěl říct, že jim nabízí alternativu s 30-40% ůsporou.... Já tu měl dokonce zákazníka, který chtěl vymontovat plyn z auta, protože mu bralo na plyn o 0.6 litru víc než na benzín, a dokonce si donesl i internetu firmu, co si do reklamy dala, že budete jezdit za to co na benzin, takže u nás někteří uvažují trošku jinak.

U nas ti taky ale temer vsechny firmy co delaji prestavby lzou do kapsy, ze budes jezdit za polovinu. Jak je videt, tak v nemecku si to nedovoli a tech 30 - 40 % je realnych. Coz je porad hezke.

Druha vec ale je, ze u nas se najezdi v prumeru tak 15tis km/rok v nemecku to bude takovych 30tis/rok (tipuju) to se pak snadnej rozhoduje a pri jejich vyssi kupni sile neni ani ta prestavba za 2tis ojro draha.

Já dělal kalkulaci na úsporu 1 Kč na km, výsledek je 0,97 takže jsem spokojen :palec2: a

pokuď bych bral v potaz úlevu na sil. dani tak jsem nad 1 Kč což je ještě veselejší :D

Já tomu nerozumím a ani mě to nezajímá, ale chcu se zeptat: Jel tady někdo z vás do chorvatska autem na dovolenou?

Mě to asi tento rok pravděpodobně čeká a začínám mít z toho vředy v mých "mladých" letech.

-----Pro ty co tam jezdí-----

Je tam cesta v pohodě nebo ne - problémy, rady? Objednáváte si ubytování odtud nebo až tam dojedete tak hledáte kde složit hlavu?

Předem díky za rady.

Takže dnes som bol sa opýtať na možnosť montáže LPG do 1.2 HTP 51kw Roomster a nakoľko mám nejaký nový typ označenia motora CGPA, musím si počkať min. mesiac až dva na homologizáciu.

Nemá niekto ten istý typ na slovensku už aj na plyn?

To Paul: Cesta je v pohodě, dá se to jet celé až na nějakých 15km po dálnici s tím, že to stojí něco málo navíc díky rakouské a slovinské dálniční známce, slovinci už udělali dálnici skoro přes celý stát, což je úspora v sezoně možná i 1,5hod. cesty a zbývá tam jen těch 15km k hranici s chorvatskem. Jediné čemu bych se snažil vyhnout je střídání turnusu bo to bývajů cesty aj hranice trošku plnější a jel bych například ve čtvrtek. Jinak cesta od vás nebude na daleko, počítej ted s novou dálnicí na Víden +-10hodin záleží kam pojedeš:) Ubytování si hledám přes net, většinou je na výběr dost apartmánů i s fotem a to hlavně proto, že nás jede víc tak, aby sme sa vlezli:) Už sem hledal i na místě a nebyl problém a to sme jeli ve2 a to si myslím najdeš vždycky. Jinak po cestě lpg relativně dost, mají ho i ve slovinsku i v chorvatsku takže na benál nemusíš jet ani 1 km:) Takže nejní třeba být nervozní a hurá na jadran:)

ty jo,já si pamatuju tak 8let zpátky...měl jsem favorita na plyn...a ve Slovinsku jsme hledali čerpačku jak divý...tenkrát po cestě byli snad jen dvě přes celé slovinsko...(a ještě k tomu zapadlí někde ve dvoře)to bylo vzrůšo hledání...:-)

Mě taky asi letos čeká Chorvatsko autem...žádné Maledivy jako minulý roky... lollol musím ešetřit :smich:

to já ani netuším, že tam ve Slovinsku nějaké po cestě jsou ;) . Jel jsem naposled před 4 roky a vždy podle stejného scénáře, tzn. Mikulov do plna a pak až v Karlovaci. S Feldou to znamenalo absolvovat asi 80 km na benzín, páč jsem do ní nedostal tolik plynu, ovšem s Fábkou ani kilák na beneli :palec2: .

Já tomu nerozumím a ani mě to nezajímá, ale chcu se zeptat: Jel tady někdo z vás do chorvatska autem na dovolenou?

Mě to asi tento rok pravděpodobně čeká a začínám mít z toho vředy v mých "mladých" letech.

-----Pro ty co tam jezdí-----

Je tam cesta v pohodě nebo ne - problémy, rady? Objednáváte si ubytování odtud nebo až tam dojedete tak hledáte kde složit hlavu?

Předem díky za rady.

Jel jsem tam již několikrát a to jak dolů na Makarskou, tak Istrie a i ostrovy a vždy naprosto v pohodě. LPG jsem tankoval až ale minulý rok a vždy až v Chorvatsku u OMV. Mrkni sem - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=chorvatska je tam docela dost info.

tak dneska máme Feldu dva roky a najeto na ní 38 500 km ;)

Pěkně, blahopřeju. :palec2::palec2: Kuwa, ty jsi ale letec ;););) .

• Autor

Malta : blahozelam k druhemu vyrociu, aj k 3:1 !! lollol

A mě nepopřeješ šéfe? :smich::smich::smich: jsem si ráno říkal - hlavně porazit slováky a pak už je to jedno :p:p:p . To by jsme tady zase s Vámi nevydrželi :smich:

Malta : blahozelam k druhemu vyrociu, aj k 3:1 !! lollol

vdaka k obojimu ;)

• Autor

montacik: aj tebe zelam vsetko najlepsie, lacne LPG a velke vyhry na stavkach na olympijsky hokej ! lollollollol:prc:

P.S.: kuloarne a bulvarne spravy hovoria, ze nas trener povedal, ze nebudeme predsa plytvat a davat goly hocikomu. :p

Ó díky šéfe. ;);) Posral Vám to Chára - to nesmyslné seknutí, to byla jak od malého děcka. Jinak Vám dál přeju samé vítězství a ve finále prohru s námi. :smich::smich::smich:

• Autor

s kolegom sme sa dohodli, ze rano budeme pozerat hockey a o 8:00 vyrazime, smer robota.

lenze dcera prisla neskoro z diskoteky, tak spala v obyvacke pri televizore c. 1

chlapec bol po neskorom navrate od frajerky unaveny a nezelal si aby som pozeral hokej v kuchyni na televizore c. 2.

yaspal som a tak ma dnes zobudil kolega 7:45, ze stoji cela hra za prdlacky, ze ideme...kua, tak som si umyl zuby, zobral som si pecivko a joghurt a mazal som do prace. nastastie som dokazal zamaskovat svoje nepozeranie hlasitym picov@nim. nuz tak vyzera olympijáda u nas.

:smich:

Upraveno od colins

A proč si nekoupíš telku č.3 ? :smich::smich::smich::smich: Dej si ji do ložnice, večer se můžeš s mámou dívat na :prc: a ráno na olympiádu :smich::smich:

Tak celý den řeším třetí třetinu, sem ju neviděl bo sem mosel do práce a když sa z nekým bavím tak jen podotknu, že sme měli štěstí ,ale ubránili sme a každý to odkýve:)

• Autor

montas: najdrahsia uz nechce v dome ziadny displej !

2 x TV, ja mam stolny PC, syn a dcera maju NTB, ja mam z roboty NTB...

vecer to je ja k v NASA, ked to vsetko svieti.

digitalne peklo !!

uz len psovi chyba monitor....hehe

Já se nekoukal , přivstanu si až budem hrat s pořádnym soupeřem :DDD

Colins: pozerám, že TV karta do komplu by mala taky svoje kouzlo :p

A nemusíš rozšiřovat počet monitorů... ;)

milý Colins a jeho krajané, blahoželám k "porážce" Ruska :palec2: (vím byla to plichta, ale v nájezdech jste je udolali a to se cení :palec2: )

jenom jestli jste je moc nenasr.li lol a oni nás teď roznesou v neděli na kopytech :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.