Únor 18, 200817 r Autor Tak to jsem tu naposled, takový narážky (alespoň pro dnešek) on myslel, akoze kazdy b.... = bača :D :D
Únor 18, 200817 r Autor a máš knírek? :punk: mas 10 trestnych bodov !!!!!!!!!! pozri si moj profil, tam mam foto brady a fuzov. netvor ! grrrr.......
Únor 18, 200817 r Tady na ukázku nápis na zadním okně mého miláčka :p Nekomentovat bordel v garáži a čistotu vozidla :p
Únor 18, 200817 r mas 10 trestnych bodov !!!!!!!!!!pozri si moj profil, tam mam foto brady a fuzov. netvor ! grrrr....... Já se tam nerad dívám, mám po tom noční mury :p
Únor 18, 200817 r Autor Tady na ukázku nápis na zadním okně mého miláčka :p Nekomentovat bordel v garáži a čistotu vozidla :p parada! ale napis pojde dolu a do stredu predsa pojde "robkova" nalepka, nie ??
Únor 18, 200817 r Tady na ukázku nápis na zadním okně mého miláčka Nekomentovat bordel v garáži a čistotu vozidla napis pekny ale to auto, ja mat tak spinave auto tak nejazdim
Únor 18, 200817 r parada!ale napis pojde dolu a do stredu predsa pojde "robkova" nalepka, nie ?? nene, tam půjdou fólie a nalepka doleva místo CZ
Únor 18, 200817 r napis pekny ale to auto, ja mat tak spinave auto tak nejazdim nejsou lidi . Už jsem byl 2x na myčce ale stálo tam aut jak sviňa tak jsem se na to vys......
Únor 18, 200817 r nene, tam půjdou fólie a nalepka doleva místo CZ ja ju dam tiez na kufor a nie na sklo, tam sa jej bude pacit viac a cez leto planujem dat folie takze by sa tam neuzivila
Únor 18, 200817 r nejsou lidi . Už jsem byl 2x na myčce ale stálo tam aut jak sviňa tak jsem se na to vys...... ja si ju umyvam sam a vychutnavam, teda ked je teplo a nemrznu mi ruky
Únor 18, 200817 r ja ju dam tiez na kufor a nie na sklo, tam sa jej bude pacit viac a cez leto planujem dat folie takze by sa tam neuzivila Nápis MONTY půjde asi nahoru na sklo, snad to vydrží
Únor 18, 200817 r Tady je ta slibovaná Fábka - doufám že to přežili(málem mě zbili při focení-ještě že mám 103 kg :p )
Únor 19, 200817 r Tady na ukázku nápis na zadním okně mého miláčka Nekomentovat bordel v garáži a čistotu vozidla Nápis To je ale slaneček . Jsem na tom stejně.
Únor 19, 200817 r Tady je ta slibovaná Fábka - doufám že to přežili(málem mě zbili při focení-ještě že mám 103 kg ) Au au, totalka. To letělo přes střechu?
Únor 19, 200817 r Au au, totalka. To letělo přes střechu? Tak to nevím, stojí to na benzínce (je tam takový menší servis) a nějakej 60 kg chlap mě chtěl vyhodit a měl blbý keci. Tak jsem ho upozornil, že mám špatnou náladu tak se trochu uklidnil a požádal mě , abyhc šel pryč. Spíš to vidím tak, že to někdo koupil jako totálku a za pár měsíců to bude stát v bazaru(po prvním majiteli, nebourané atd )
Únor 19, 200817 r Tak to nevím, stojí to na benzínce (je tam takový menší servis) a nějakej 60 kg chlap mě chtěl vyhodit a měl blbý keci. Tak jsem ho upozornil, že mám špatnou náladu tak se trochu uklidnil a požádal mě , abyhc šel pryč. Spíš to vidím tak, že to někdo koupil jako totálku a za pár měsíců to bude stát v bazaru(po prvním majiteli, nebourané atd ) takze takto nejak to funguje, uz do bazaru nepachnem
Únor 19, 200817 r takze takto nejak to funguje, uz do bazaru nepachnem To je riziko koupě vozu v bazaru.Nové zase nezkutečně přeplatíš. Takže si nevybereš. Já auta dojíždím vždy do maxima možností vozu. :p
Únor 19, 200817 r To je riziko koupě vozu v bazaru.Nové zase nezkutečně přeplatíš. Takže si nevybereš. Já auta dojíždím vždy do maxima možností vozu. a co potom s tym autom robis? to uz asi nepredas ci sa to da potom este predat?
Únor 19, 200817 r a co potom s tym autom robis? to uz asi nepredas ci sa to da potom este predat? Jezdím dokud to jezdí a dá se to opravovat a pak to za pár korun prodám
Únor 19, 200817 r Jezdím dokud to jezdí a dá se to opravovat a pak to za pár korun prodám a potom kupis nove alebo ojazdene? samozrejme ze to musi byt plynozrut
Únor 19, 200817 r a potom kupis nove alebo ojazdene?samozrejme ze to musi byt plynozrut Asi něco staršího, nějakou předváděčku nebo si nechám něco dovézt.
Únor 19, 200817 r Asi něco staršího, nějakou předváděčku nebo si nechám něco dovézt. ahaaaa a aj na to dalsie si das nalepku? ci toto ti postaci az do skonaniiii
Únor 19, 200817 r ahaaaaa aj na to dalsie si das nalepku? ci toto ti postaci az do skonaniiii No nevím, fabule má 5,5 roku. Tak snad aspoň 5 let by ještě vydržet mohla. Pak ji dám synovi na učení a koupík nějaké dělo na LPG.
Únor 19, 200817 r No nevím, fabule má 5,5 roku. Tak snad aspoň 5 let by ještě vydržet mohla. Pak ji dám synovi na učení a koupík nějaké dělo na LPG. a co to je delo na LPG? mozes upresnit, lebo ak chces do nejakeho tanku namontovat splynovac tak ten chcem videt
Únor 19, 200817 r a co to je delo na LPG? mozes upresnit, lebo ak chces do nejakeho tanku namontovat splynovac tak ten chcem videt Já už jsem viděl i Hummera na LPG. Tak ten by se mi třeba líbil. :p :p . Na LPG jde jakékoliv auto na benzín. Poláci jsou šikovní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.