Únor 29, 200817 r kua, ked v Bratislave sa zacina makat az rano o deviatej, to sa potom clovek dostane domov neskorooooo.a to som este vynechal jedno zdravotne ! Já dělám od 7.45 do 16.15 a v pátek jen do 14.00 . Jo, jsme přece jen víc na západ :p
Únor 29, 200817 r no moment ja pracujem od 7,20 do 13,30 a to som na vychode. a mozem mat kedy chcem volno. som totizto szčo,
Únor 29, 200817 r no moment ja pracujem od 7,20 do 13,30 a to som na vychode. a mozem mat kedy chcem volno. som totizto szčo, Ty vole ty vaše zkratky. Asi sem začnu házet ty naše
Únor 29, 200817 r samostatne zarobkovo činna osoba po vasemu jazyku soukromnik , anebo kurva ojebavacska
Únor 29, 200817 r samostatne zarobkovo činna osobapo vasemu jazyku soukromnik , anebo kurva ojebavacska Ty vole to je název. Tak jen tak pro info - já jsem NPPO OdVP AČR :p :p . A teď hádejte. Upraveno Únor 29, 200817 r od montas
Únor 29, 200817 r nepohne prstem po cele odpoledne a to je jen zacatek Tak pokračuj a můžeš se poradit i s el prezidentem. :p :p :p :p :p
Únor 29, 200817 r Autor OdVP - oddelenie Velkych Prdeli ?? ochrana domaceho vzdusneho prostoru ? :help:
Únor 29, 200817 r neschopny nacelnik ???? to u nas nemoze byt ale vo varsavskej zmluve sa to da tolerovat ale ako tak citam tak nacelnik pre proviant a ma cosi s vojenskou policiou ale ked ide o teba tak asi problemy!!!
Únor 29, 200817 r neschopny nacelnik ???? to u nas nemoze byt ale vo varsavskej zmluve sa to da tolerovat ale ako tak citam tak nacelnik pre proviant a ma cosi s vojenskou policiou ale ked ide o teba tak asi problemy!!! fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.