Březen 17, 200817 r chlapci pomoc chcem menit olej v prevodovke a nemam tam napustaci srob aj som hladal a nenasiel pozrel som vsade podla navodu a nist.
Březen 17, 200817 r v patek si ho neberes nebo je zavreno vem si ho ve stvrtek !!! U nás se dělá i v pátek . My jsme totiž ve výrobním procesu furt. Volný den je až v pondělí
Březen 17, 200817 r no a je to odhalene, do kostela nechodite,svatky nesvatite, a potom sa cudujete ze sa vam nedarí !!!
Březen 17, 200817 r Autor chlapci pomoc chcem menit olej v prevodovke a nemam tam napustaci srob aj som hladal a nenasiel pozrel som vsade podla navodu a nist. co mas za motor ? 44 alebo 50 kW ?
Březen 17, 200817 r motor mam 44 a rokov mam nepoviem Přece by jsi s enestyděl . Kde se fláká maltička?
Březen 17, 200817 r Autor Přece by jsi s enestyděl . Kde se fláká maltička? testuju s maminou novu Filcku.....zeby testovali tlmice ??
Březen 17, 200817 r testuju s maminou novu Filcku.....zeby testovali tlmice ?? Jako ty dvě berušky v té reklamě?
Březen 17, 200817 r Autor stoparky a berusky su moc lahke. maminy su na testy vhodnejsie. aspon ta moja....
Březen 17, 200817 r Autor tak tak, hadam nepovieme ze mame lahke zeny !!! nie !! mame sladke polovicky, mozno aj tri stvrtiny !!
Březen 17, 200817 r no moja maminka tvori v porovnani so mnou necele 2/3mna. ale robi machra jak keby bola silnejsia
Březen 17, 200817 r no moja maminka tvori v porovnani so mnou necele 2/3mna. ale robi machra jak keby bola silnejsia Moc nemachruj nebo tě prásknem mamině a uvidíš ten mazec Robko už s easi zbláznil při tvorbě nálepek a malťas . no nic, jdo spát
Březen 17, 200817 r Autor Fero Taraba ide v nedeľu autom spolu s manželkou na výlet. Vybrali sa na kúpalisko. Zastavil na benzínke, nabrať paliva. Keď odtiaľ odchádzali, Mara vraví: - Ja nechcem ísť na kúpalisko, ja chcem ísť na chatu! To je samozrejme opačným smerom. Tak Fero zabočí doľava a otočí to cez dvojitú čiaru. A tam stojí práve policajt. Veľmi dôrazne ho zastaví: - Vaše dokumenty, pán vodič! - Nech sa páči. - podal mu doklady Fero. - Tak pán Taraba, pravidlá cestnej premávky poznáte? - Poznám. - Pán Taraba, dvojitú čiaru ste videli? - Videl. - A mňa na druhej strane cesty ste videli? - Videl. - Tak! Videli ste dvojitú čiaru a videli ste aj mňa a predsa ste to otočili!! Prečo, preboha? - Žena kázala... - ... choď bratku v pokoji, ja mám tiež takú podobnu doma... - ukončil dialóg policajt.
Březen 18, 200817 r krasne zo zivota. a co je sila , ze aj tak ich mame radi. myslim tie zeny ! A nekecáš? Ty budeš doma určitě něco chtít !
Březen 18, 200817 r v mem veku mne uz postacuje jenom dobre jidlo a klid pane. Ale nekecej. A co dobré pití ? To ne?
Březen 18, 200817 r Jeden slovenskej - Včera večer sme s mojou ženou viedli trochu hlbší rozhovor o rôznych životných situáciách.: Prišla reč na eutanáziu. K tejto citlivej téme o voľbe medzi životom a smrťou som poznamenal : Nechcem aby si ma nechala žiť v takom stave, kde by som bol závislý na prístrojoch a živený tekutou stravou z nejakej fľaši. Keby si ma niekedy takto videla, vypni tie mašiny čo ma držia nažive. Ona vstala, vypla telku, počítač aj chladničku a vyliala mi pivo do záchoda - no nie je piča!??
Březen 18, 200817 r jeste ze te mam clovece na to bych malem zapomnel ale to len niekedy lebo ja kazdy den jazdim a radsej s cistou hlavou ale ked treba tak si dam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.