Březen 26, 200817 r som na seba hrdy ja neznasam svinstvo , ludia si maju pomahat a nie ublizovat. ja ked vidim ako sa tu snazite jeden druhemu pomoct tak mam na krajicku som na vas hrdy chlapci
Březen 26, 200817 r ja ked vidim ako sa tu snazite jeden druhemu pomoct tak mam na krajicku som na vas hrdy chlapci Aby si se nepos.... . Jak pracuješ na nálepce? Pauza už byla dost dlouhá
Březen 26, 200817 r Aby si se nepos.... . Jak pracuješ na nálepce? Pauza už byla dost dlouhá ak mas nejaky napad na navrh tak mozme zapracovat, mna teraz nic nenapada inak tomu hovoris pauza? nikto ma neplati tak strajkujem
Březen 26, 200817 r ak mas nejaky napad na navrh tak mozme zapracovat, mna teraz nic nenapada inak tomu hovoris pauza? nikto ma neplati tak strajkujem Stejně jenom a nad nálepkou vůbec nepřemýšlíš
Březen 26, 200817 r jako kazdej spravnej chlap porad premysli nad a na nalepku nezostava cas to ste ma potesili ja ze pridete s nejakym novym napadom, akoze daj tam kacera donalda alebo nieco take inak ak chcete a mate take chute, kludne tam mozme dat zenske prsa
Březen 26, 200817 r jako kazdej spravnej chlap porad premysli nad a na nalepku nezostava cas No a my máme z toho hovn... Žádnej ani nálepka
Březen 26, 200817 r montas neplac mal si si za mlada.!Já ještě nejsem tak starej, já ještě někdy můžu
Březen 26, 200817 r tak s chuti do toho pane Víš jak to bylo v Kameňáku- Já šuká.... jen když se mi chce a třeba posledních pět let se mi vůbec nechtělo
Březen 27, 200817 r Autor som na seba hrdy ja neznasam svinstvo , ludia si maju pomahat a nie ublizovat. to je dobre, uz mozem nasadit puklice na auto..
Březen 29, 200817 r neznamena ze vsetci rozmyslaju tak ako by mali. puklice nasad ale dobre ich pridrotuj !!! som videl ze sused ma na seate vyleptane cislo auta na puklici a este prichitene binderpaskamy. lide jsou zly -mrdaj, lžou a kradou !!!
Březen 29, 200817 r Autor neznamena ze vsetci rozmyslaju tak ako by mali. puklice nasad ale dobre ich pridrotuj !!! som videl ze sused ma na seate vyleptane cislo auta na puklici a este prichitene binderpaskamy. lide jsou zly -mrdaj, lžou a kradou !!! ja by som to inovoval : lide jsou zly -mrdaj, kradou a formatujou disky !!!
Březen 29, 200817 r Chlapci takové sprosté slova. Chovejte se trochu slušně . U nás v ČR se kradou celé auta a na nějaké puklice se tady vůbec nehraje. včera u nás zmizely 2 okty a 3 fábky(u nás myslím Olomoucko).
Březen 30, 200817 r Tak co děláte mrtvoly. V pátek proběhla montáž tempomatu( dělal to ROLBAR), s menšími problémy zprovozněn v neděli. V neděli také návštěva COSBYHO(aktivováno spouštění oken dálkáčem a zvuk zamčení a odemčení vozu). A co jste dělali vy? Doufám že kromě i něco jiného.
Březen 31, 200817 r Tak co děláte mrtvoly. V pátek proběhla montáž tempomatu( dělal to ROLBAR), s menšími problémy zprovozněn v neděli. V neděli také návštěva COSBYHO(aktivováno spouštění oken dálkáčem a zvuk zamčení a odemčení vozu). A co jste dělali vy? Doufám že kromě i něco jiného. no jasneeee, ze aj okrem sa nieco robilo ty si toho zvladol dost, vidim ze napredujes a zveladujes ja som cez vikend akurat zas kontroloval nasavanie, presiel som cely vyfuk, vymenil som tesnenie pod krytom ventilov, vycistil a nastavil som klapku, ale moj probem to neodstranilo takze zas bez vysledku, ale pohoda, uz nemam nervy potom som este vymenil plynove vzpery na kufry a vobec mi nedrzia, teda obcas to drzi, ale slabucko kua to mi robili aj stare a este som si vyrobil mensi kaslicek do kufra na blbosti, takze sa skoro nic neudialo nad tempomatom som rozmyslal, ale neviem neviem, kolko ta stal celkovo ten tempomat? inak el. okna by som aj ja chcel, aspom dopredu, len mi to pride moc drahe
Březen 31, 200817 r Tak tempomat mě stál 1090,- kč i s poštovným a montáž 400,- kč. Ve škodovce chtějí 8 t kč.Jinak tempoš je fakt bomba. Jdi do toho. A předek v elektrice já už měl .
Březen 31, 200817 r Tak tempomat mě stál 1090,- kč i s poštovným a montáž 400,- kč. Ve škodovce chtějí 8 t kč.Jinak tempoš je fakt bomba. Jdi do toho. A předek v elektrice já už měl . ja by som radsej chcel stahovacky na okna ako tempomat, to by sa mi viac pacilo, nepovaluju sa ti nejake doma?
Březen 31, 200817 r tempos je lepsi, ako okna. a je aj lacnejsi, ale okienka by sa mi viac pacili pocujte hlopi, idete na ten zraz v bratislave?
Březen 31, 200817 r Ty jsi nepsal elektrické si myslel ze ich mam teraz uplne bez stahovaciek? to by som mal asi prilepene silikonom to by sa blbie jazdilo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.