neo10_ Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Zdravim, podarilo se mi dnes pichnout zadni kolo na fabii combi a vsiml jsem si, kdyz jsem to mel zvednute na heveru, ze cast tlumice nebyla spinava od bahna, ale jakoby mastna (takovy ten plastovy kryt)... nic primo neteklo, ale bylo to takove umastene,.. je to normalni nebo je ten tlumic nejaky kopnuty? Auto ma najeto 31.000km. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdravim,podarilo se mi dnes pichnout zadni kolo na fabii combi a vsiml jsem si, kdyz jsem to mel zvednute na heveru, ze cast tlumice nebyla spinava od bahna, ale jakoby mastna (takovy ten plastovy kryt)... nic primo neteklo, ale bylo to takove umastene,.. je to normalni nebo je ten tlumic nejaky kopnuty? Auto ma najeto 31.000km. Diky no a co ten pěnový doraz z tím plastovým cilindrem, je vcelku, zakrývá ti tyčku tlumiče nebo je dole? Pokud je navrchu a zakrývá tyčku, tak bych to neřešil, 31t km je málo. Já měl na levém ten doraz prasklý, takže jsem měl obnaženou tyčku a jak mi v servisu dávali new, tak jak s tím pohli a dali zpět začal mi ten tlumič téci. Ale když říkám téci, myslím tím téci, zkrátka byla kaluž oleje pod autem, žádné rosení. Ale to bylo v 90t km a navíc s LPG. Takže myslím že tvůj bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Daj si ich v servise premerať a uvidíš v akom sú stave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 V DP je doslova, že pokud tlumič pouze "rosí" není to na závadu... EDIT: viz DP v příloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.