Přejít na obsah

Nefunkční druhý klíč


medaji

Doporučené příspěvky

Zakoupil jsem minulý týden Ol a dnes jsem znepokojeně sledoval na tv Nova ve zprávách jak se vykrádají auta,za pomoci přihrání dalšího dálkového ovládání.

viz: http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E...li-vykrast-auto

Mě funguje také pouze jeden klíč,druhým auto na dálku neodemknu ani nevyřadím imobilizér.Dioda na klíči svítí.Může to být slabá baterie nebo je problém někde jinde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když přihraješ další klíč, tak ten druhej origo přestane fungovat. Ale měl by si s ním nastartovat, na imobilizer to vliv nemá. Rozeber ten druhej klíč a podívej se jestli v něm vůbec máš ten čip imobilizeru - je to takový malinký černý kvádřík. Pokud ne je dost podezřelý že ti vůbec druhej klíč dali - aby tě nechtěli uklidnit a přitom mají přihratý další klíč a v něm tvůj imobilizer...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když s tím druhým nastartuješ a do 5 sekund nezdechne motor tak je vše v pořádku. Asi ti dálka odmítá vzít plovoucí kod. Dej klíč co nejblíž oknu a drž tak 6 sekun mělo by se to chytit. Druhej případ, že nastertuješ a hned to chcípne tak druhej klíč není nakodovanej pro tvoje auto viz Nova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...