Publikováno Prosinec 14, 200717 r Zakoupil jsem minulý týden Ol a dnes jsem znepokojeně sledoval na tv Nova ve zprávách jak se vykrádají auta,za pomoci přihrání dalšího dálkového ovládání. viz: http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E...li-vykrast-auto Mě funguje také pouze jeden klíč,druhým auto na dálku neodemknu ani nevyřadím imobilizér.Dioda na klíči svítí.Může to být slabá baterie nebo je problém někde jinde?
Prosinec 15, 200717 r Když přihraješ další klíč, tak ten druhej origo přestane fungovat. Ale měl by si s ním nastartovat, na imobilizer to vliv nemá. Rozeber ten druhej klíč a podívej se jestli v něm vůbec máš ten čip imobilizeru - je to takový malinký černý kvádřík. Pokud ne je dost podezřelý že ti vůbec druhej klíč dali - aby tě nechtěli uklidnit a přitom mají přihratý další klíč a v něm tvůj imobilizer...
Prosinec 15, 200717 r Když s tím druhým nastartuješ a do 5 sekund nezdechne motor tak je vše v pořádku. Asi ti dálka odmítá vzít plovoucí kod. Dej klíč co nejblíž oknu a drž tak 6 sekun mělo by se to chytit. Druhej případ, že nastertuješ a hned to chcípne tak druhej klíč není nakodovanej pro tvoje auto viz Nova.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.