MichalF Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nechápu proč si maluješ sám, když za kvalitu rád připlatíš? V tý vaně se moc dobře nep*chá, máme větší a i tam je to boj Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 pěknej domek U nás je to teprve na začátku, díra v zemi, ale už se to pomalu rozjíždí. Plyn ti závidím, u nás bohužel není, tak se bude topit pouze elektrikou. Podle toho budou taky tlustý zdi a ještě k tomu 10 cm polystyren. Jen mě nesedí ten hajzlík ve velký koupelně nahoře. Líbí se mi schodiště, co je to za matroš a cenovka? Schodiště je masiv pařený buk, (pařený = prý tvarově stálí), cenovka včetně toho oválného jídelního stolu cca 70tis. Kč Když jsem to prvně slyšel, myslel jsem že dostanu infarkt ale po průzkumu trhu jsem to začal považovat za dobrou cenu. Obdivoval jsem toho truhláře, nejprve přijel a asi hodinu chodil s metrem a blokem, potom (cca za měsic) přijel s tranzitem plným "prkýnek" a za dva dni byli schody postavený, do toho otvoru sedli v podstatě na milimetry, to jsem fakt čuměl...holt řemeslník A to vše bez smlouvy, všechno založený jen na domluvě a prachy až když bylo všechno hotové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Nechápu proč si maluješ sám, když za kvalitu rád připlatíš? V tý vaně se moc dobře nep*chá, máme větší a i tam je to boj Ale tak nestěžuju si, docela to v tý vaně šlo, jen jedna pozice, kterou jsem myslel, že to krásně půjde, tak nejde. My nejsme moc velcí, tak to je výhoda. Proč si maluju sám? 1) ušetřím, malování není nic složitýho co bych nezvládl, 2) alespoň budu mít radost z dobře odvedené práce. Víš co se říká, kdo šetří, má za tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 má za tři roky úplný hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ale tak nestěžuju si, docela to v tý vaně šlo, jen jedna pozice, kterou jsem myslel, že to krásně půjde, tak nejde. My nejsme moc velcí, tak to je výhoda.Proč si maluju sám? 1) ušetřím, malování není nic složitýho co bych nezvládl, 2) alespoň budu mít radost z dobře odvedené práce. Víš co se říká, kdo šetří, má za tři. Tak toto byo jediny, co jsem bez vahani sveril profikum, protoze to je to, co je nejvice videt. Kazdy kdo ti prijde do bytu, i ty, zena, deti, kouka jako 1. na steny, coz je velka plocha, detaily se prehlizeji lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak toto byo jediny, co jsem bez vahani sveril profikum, protoze to je to, co je nejvice videt. Kazdy kdo ti prijde do bytu, i ty, zena, deti, kouka jako 1. na steny, coz je velka plocha, detaily se prehlizeji lepe... U Primalexu to nehrozí... S tím se dělá nádherně, žádný šmouhy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 U Primalexu to nehrozí... S tím se dělá nádherně, žádný šmouhy atd... Tak u primalexu to nehrozi se neda rici uplne o vsech barvach... Samozrejme ze u svetlych pastelovych to nehrozi, ale potom nejaky tmavsi odstin dela kocky i kocoury... Neni to asi jen o tom primalexu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Malovali jsme taky sami a výsledek je bezvadnej, co je bílý tak Primalex polar, co je barevný Primalex Color + doředění na požadovaný odstím... Důležitej je váleček, začal jsem z válečkem za tři pětky a to byla hrůza a za chvíli bylo poněm, pak jsem koupil pořádnej chlupatej válec za 3 stovky a udělal jsem s nim celej barák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Na malování nic není, s kocourama problém nemám. Jen těch m2 mám nějak moc Už mi to leze krkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Já použímám Primalex Plus.. Nějak nepotřebuju sněhově bílej.... a je fakt, že váleček to chce pořádnej a není problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Taky jsem původně koupil Primalex Plus ale prostě to nebylo ono, takže mi nakonec zbyl celej nenačatej 40kg kýbl plusu, to jen kdyby měl někdo zájem ta levně prodám....spotřebujte do tušim 9/08 jinak: pořádnej válec a no problém !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 a co říkáte na spotřebiče BOSCH ? Objednal jsem kuchyň a chci tam dát spotřebiče od BOSCHE . tak čekám jen chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 a co říkáte na spotřebiče BOSCH ? Objednal jsem kuchyň a chci tam dát spotřebiče od BOSCHE . tak čekám jen chválu nechápu, proč to sem píšeš, milionáři mají sekci tůhle vedle Bosh je dobrý výrobek, kvalita jako u jejich nářadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 a co říkáte na spotřebiče BOSCH ? Objednal jsem kuchyň a chci tam dát spotřebiče od BOSCHE . tak čekám jen chválu Dle me nemuzes slapnout s BOSCH vedle... Ale nevim proc troskaris a nedas tam rovnou MIELE - http://www.ukazatel.cz/www/1941-spotrebice-miele.aspx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak proč rovnou ne Küppersbusch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 prdelky co ? No mě už to přešlo když jsem zjistil cenu za komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 viewere neprijdeti ze je tam tma v tom obyvaku? z tech fotek je ten domek hezkej, ale na me moc tmavej vevnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak už taky pomalu jdeme do finále. Se to ke konci nějak zadrhlo. Problém s kupou věcí, který jsou v bytě a furt se s tím musí šoupat. Tím se to celý strašně spomalilo. Dneska osadili dveře, tak jsem zvědavej, jak to vypadá. Zítra příjde napatlat tu dubovou podlahu v děcáku nějakým konzervačním sajrajtem, tak doufám, že to žena dneska pěkně vypucovala, protože se to nanáší na perfektně čistou podlahu. Pak už v děcáku jen nalepíme bonduru, přestěhujem věci, musím dotáhnou truhláře, aby mi poskládal a opravil posteloskřín s altánkem, kterou před lety vyrobil. Pak se napatlá dubová podlaha v chodbě a obýváku, dolištuje se, musím domalovat ještě ložnici a chodbu, zadat udělat truhlářovi skříň na míru do ložnice a uklízet a urovnávat... Jinak ti moji řemeslníci nějak asi nechtěj prachy či co, protože je musím uhánět, aby jsme to už uzavřli. Kuchyňář má hotovo už snad 3 týdny a nějak se nemá k fakturaci, tak jsem ho dneska zase pohonil, tak snad o víkendu přijede s fakturou a doladí jedny dvířka, který se nezavíraj ideálně(jen pošroubovat šroubkama v pantech). Vodáci se taky vůbec nemaj k převzetí peněz Taky už maj 2 tejdny prakticky hotovo, jen ještě přišroubovat sušák na ručníky a převzít prachy. To mi hlava nebere, dneska každej spěchá na prachy a oni jako by to snad ani nechtěli zaplatit. Naopak je ještě musím uhánět, aby si vyzvedli prašule. Jestli to tak dělaj všude, tak musej bejt v pěkným balíku, když si můžou dovolit mít prachy mezi lidma. Doufám, že spotřebiče všechny budou fungovat jak mají, sporák funguje, ale ostatní jsme ještě nezapínali, akorát jsem trošku luštil rébus s programováním trouby. Lednička je zatím stále zabalená jak ji přivezli. Jak na to koukám, tak jen než se všechno nějak vyčistí a srovná na svá místa, uběhne moře času. Do toho ještě schánění drobností jako lustry(světla), letištiště(to asi budeme zadávat vyrobit kované), nějakej nábytek na míru, telku,... To je ještě nejmíň na půl roku. Nějak jsem ani neměl čas něco fotit, takže něco nafotím až to trošku nějak spacifikujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ty zaverecny veci jdou nejpomalejs Ja jeste nemam vnitrni dvere, do bytu taky chodime furt jeste pres ty stary vnejsi dvere... Musim koupit jidelni stul, poradnej stul k pocitaci a svetlo nad jidelak, stenu do obyvaku... Akorat vcera nam privezli sedaci soupravu... Kurnik, uz aby to bylo vsechno hotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 jsem před chvilkou dorazil z jižních Čech a hned jsem se letěl kouknout na nový dveře. Celkem bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 a co nejaké foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 časem bude, dneska jsem zprovoznil PC. Stále je tady ještě hodně úklidu, něco málo malování(chodba) a ještě mi po olištování podlah musí přizvednout dveře a vodáci přidělat do koupelny vyhřívanej sušák na ručníky. Chaos tady bude ještě dlouho než se to uvede do konečného stavu. Ale něco nafotím a hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 o víkendu se už přestěhujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak jsme přestěhovaní, ale bordel furt jak v tanku. Stáhnul jsem si foto z foťáku a poslední co jsem fotil je toto, ale je to už dost starého data. Snad zítra něco odfotím. Foceno ještě před malováním a podlaha ještě taky není olištovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.