Přejít na obsah

Jake spotrebice do kuchyne?

Martinoslav

Doporučené příspěvky

rtg64: Bral jsem Time. A ve vysledku jsem pak neveril, kolik muzou stat obycejny zasuvky a spinace do celyho bytu :D;)

ja zvolil ELEMENT, od SOLA jsem upustil prave kvuli cene :) 500 za jeden komplet vypinac ze strojkem se me nejak nechtelo davat :) O TIME jsem taky uvazoval.. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hergot chlapci, vy mi děláte s těma lednicema chutě že ještě tak chvilku a začnu si přát aby ta naše 10 let stará Gorenje zdechla a šel jsem koupit nerezovou bednu.

Ještě k tomu nerezu, dělám v potravinářský fy. kde je samej nerez, jak je to lesklý je to vždycky příšerně omatlaný ale ten matnej je celkem OK,

Imagin, jak píše JaKr se tady používá po kanystrech ale přijde mi že je to spíš na vyčištění a naleštění než aby to mělo nějakiou funkci proti otiskům...

JaKr: hele jestli si fotil tu stříkačku s imaginem co právě používáš, tak to máš skoro 3 roky po expiraci, lol:kol-131: to víš deformace povoláním, pořád koukám na "spotřebujte do..." tak až to povezeš P2M na vyzkoušení, vem mu nějakou novější :palec2:

martinoslav: člověče ta kuchyně mi na těch novejch fotkách přijde dost slušná a koukám že máš nějakej hodně podobnej dřez co já, neni to Franke ?

Editováno: , autor: viewer
Odkaz ke komentáři

viewer: Jak rikam, ten brousenej nerez je fakt uplne v pohode. Po otiscich ani pamatky ;) Jestli o lednicce premyslis, tak doporucuju mrknout na tu nasi... Na netu se da sehnat za dost slusny peniz. Nebo pak Samsung ma v akci ty dvoukridly za super ceny a taky to je brouseny nerez.

Drez mame Franke, presne tak ;) Mas oko odbornika ;)-_-

Kuchyn jsem nechal delat u Oresi.cz a muzu je jenom doporucit. Opravdu VELMI ochotni. Dokonce mi ji domu prijeli namontovat sami nejvyssi sefove ;):worthy Mame tenhle typ: http://kuchyne-oresi.cz/cz/fotogalerie-kuchyni/imperia.php a jsem takovej blazen, ze misto bilych ploch v kuchyni chci dat dlazbu imitaci cihly - jako je to na tech fotkach :D;)-_- Bral jsem od nich i spotrebice, dali mi je za internetove ceny. Opravdu maximalni spokojenost.

davon: Kdyby Tanga delali v barve Sampanska, tak bych je zvolil taky ;) Maji jednoduchy elegantni design a pritom nejsou vubec drahy. Pritelkyne chtela vypinace v bronzove barve aby se hodily ke klickam u oken, tak jsme holt museli vzit Time lol:D;)-_-

Odkaz ke komentáři

dřez máme tento Franke. Ještě není vydrhnutý, tak nekoukejte na fleky ;) Je to nějaký ten umělý kámen či co to je.

Ad nerez: ono na tý lednici nic nezůstane ani když na ni ťápmu relativně mastnou pazourou. Zato malá už ji stačila polepit nesmyslama.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

dřez máme tento Franke. Ještě není vydrhnutý, tak nekoukejte na fleky ;) Je to nějaký ten umělý kámen či co to je.

Ad nerez: ono na tý lednici nic nezůstane ani když na ni ťápmu relativně mastnou pazourou. Zato malá už ji stačila polepit nesmyslama.

Tento dřez jsem kupoval loni a je super,ledničku mám Samsunga vypínače UNICA - http://www.vypinac.cz/vypinace-a-zasuvky/u...oducha-elegance

post-717-1208898125_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tento dřez jsem kupoval loni a je super,ledničku mám Samsunga vypínače UNICA - http://www.vypinac.cz/vypinace-a-zasuvky/u...oducha-elegance

já jsem se na americkou vyprdnul, zbytečně velká spotřeba a není o mnoho větší než to co mám. Já už ji měl někdy před cca 2-3 lety objednanou, ale nebyli schopni ji dodat a furt se vymlouvali a cpali mi něco jinýho, tak jsem se na to tehdá vyprdnul a jsem rád.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

martinoslav: no tak to máš asi ten samej dřez co my, jinak kuchyně také Oresi, přijatelná cena, příjemné jednání, profesionální montáž, žádná reklamace...spotřebiče jsem kupoval sám po netu, nakonec jsme vybrali set deska+troba cca 30tis.kč což byla supr cena.

http://www.gorenje.cz/samostatne_panely?aid=4752

http://www.gorenje.cz/vestavne_trouby?aid=12347

Co týká lednice tak až naše současné zdechne rozhodně bude nová v matném nerezu a standardní šířce 60cm, proti americkej bedně nic nemám ale kuchyně je prostě koncipovaná na běžnou šířku...

TomasB má s tím matným nerezem pravdu, vážně tam ty otisky vidět nejsou, znám to z práce, ten lesklej se snad u nějakých moderních technologií v potravinářství už ani nedělá právě pro komplikovanou údržbu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Martinoslav: Tak už se pomalounku přibližuju 600tis. Ono se to nezdá, ale lustr sem, lustr tam, skříň sem, skříň tam... ve finále to nakonec odhaduju, že to vyšplhá někde mezi 600-700tis.

Jinak jsi se včera nějak zakoktával ve zprávách ;)

A kterej pa, že to je? :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...