Martinoslav Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 rtg64: Bral jsem Time. A ve vysledku jsem pak neveril, kolik muzou stat obycejny zasuvky a spinace do celyho bytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 rtg64: Bral jsem Time. A ve vysledku jsem pak neveril, kolik muzou stat obycejny zasuvky a spinace do celyho bytu ja zvolil ELEMENT, od SOLA jsem upustil prave kvuli cene 500 za jeden komplet vypinac ze strojkem se me nejak nechtelo davat O TIME jsem taky uvazoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak ta naše je samozřejmě leštěnej nerez (i z boku, což není pravidlem, tam bývá plast apod) a samozřejmě ji impregnujem, Liebherr k tomu dává takovej přípravek, ale i tak se prostě omaku nevyhne člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Hergot chlapci, vy mi děláte s těma lednicema chutě že ještě tak chvilku a začnu si přát aby ta naše 10 let stará Gorenje zdechla a šel jsem koupit nerezovou bednu. Ještě k tomu nerezu, dělám v potravinářský fy. kde je samej nerez, jak je to lesklý je to vždycky příšerně omatlaný ale ten matnej je celkem OK, Imagin, jak píše JaKr se tady používá po kanystrech ale přijde mi že je to spíš na vyčištění a naleštění než aby to mělo nějakiou funkci proti otiskům... JaKr: hele jestli si fotil tu stříkačku s imaginem co právě používáš, tak to máš skoro 3 roky po expiraci, to víš deformace povoláním, pořád koukám na "spotřebujte do..." tak až to povezeš P2M na vyzkoušení, vem mu nějakou novější martinoslav: člověče ta kuchyně mi na těch novejch fotkách přijde dost slušná a koukám že máš nějakej hodně podobnej dřez co já, neni to Franke ? Editováno: 22. Duben 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zásuvky a vypínače jsme vybrali Kopp Alpin (http://www.kopp-czech.cz) cca 100,-ks, za skoro 2 roky žádnej problém a vzhledově se mám celkem zamlouvali a cenově taky, jen jsem dal oproti obrázku ty boky stříbrné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Uz je to stavebni parcela, takze tohle je z obliga Tak to máš z poloviny vyhráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ja jsem daval ABB Jablonec - TANGO. Proste klasika, zadnej extrem a to ani cenou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 viewer: Jak rikam, ten brousenej nerez je fakt uplne v pohode. Po otiscich ani pamatky Jestli o lednicce premyslis, tak doporucuju mrknout na tu nasi... Na netu se da sehnat za dost slusny peniz. Nebo pak Samsung ma v akci ty dvoukridly za super ceny a taky to je brouseny nerez. Drez mame Franke, presne tak Mas oko odbornika Kuchyn jsem nechal delat u Oresi.cz a muzu je jenom doporucit. Opravdu VELMI ochotni. Dokonce mi ji domu prijeli namontovat sami nejvyssi sefove Mame tenhle typ: http://kuchyne-oresi.cz/cz/fotogalerie-kuchyni/imperia.php a jsem takovej blazen, ze misto bilych ploch v kuchyni chci dat dlazbu imitaci cihly - jako je to na tech fotkach Bral jsem od nich i spotrebice, dali mi je za internetove ceny. Opravdu maximalni spokojenost. davon: Kdyby Tanga delali v barve Sampanska, tak bych je zvolil taky Maji jednoduchy elegantni design a pritom nejsou vubec drahy. Pritelkyne chtela vypinace v bronzove barve aby se hodily ke klickam u oken, tak jsme holt museli vzit Time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) dřez máme tento Franke. Ještě není vydrhnutý, tak nekoukejte na fleky Je to nějaký ten umělý kámen či co to je. Ad nerez: ono na tý lednici nic nezůstane ani když na ni ťápmu relativně mastnou pazourou. Zato malá už ji stačila polepit nesmyslama. Editováno: 22. Duben 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 .. Pěkná akorát jí budeš musit furt leštit co. Nebo vlastně spíše mladá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Pěkná akorát jí budeš musit furt leštit co. Nebo vlastně spíše mladá sakryš, teď jsem tady o tom psal, právě že se nepacká, tudíž netřeba leštiti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No jo vidiš nějak jsem to nečetl jsem jsem si jí prohlédl. Tak v tom případě je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 dřez máme tento Franke. Ještě není vydrhnutý, tak nekoukejte na fleky Je to nějaký ten umělý kámen či co to je.Ad nerez: ono na tý lednici nic nezůstane ani když na ni ťápmu relativně mastnou pazourou. Zato malá už ji stačila polepit nesmyslama. Tento dřez jsem kupoval loni a je super,ledničku mám Samsunga vypínače UNICA - http://www.vypinac.cz/vypinace-a-zasuvky/u...oducha-elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Tento dřez jsem kupoval loni a je super,ledničku mám Samsunga vypínače UNICA - http://www.vypinac.cz/vypinace-a-zasuvky/u...oducha-elegance já jsem se na americkou vyprdnul, zbytečně velká spotřeba a není o mnoho větší než to co mám. Já už ji měl někdy před cca 2-3 lety objednanou, ale nebyli schopni ji dodat a furt se vymlouvali a cpali mi něco jinýho, tak jsem se na to tehdá vyprdnul a jsem rád. Editováno: 22. Duben 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Má spotřebu 1,37kw/24hod což se mi nezdá hodně na to že tam je velký mrazák a potraviny jsou super přehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 martinoslav: no tak to máš asi ten samej dřez co my, jinak kuchyně také Oresi, přijatelná cena, příjemné jednání, profesionální montáž, žádná reklamace...spotřebiče jsem kupoval sám po netu, nakonec jsme vybrali set deska+troba cca 30tis.kč což byla supr cena. http://www.gorenje.cz/samostatne_panely?aid=4752 http://www.gorenje.cz/vestavne_trouby?aid=12347 Co týká lednice tak až naše současné zdechne rozhodně bude nová v matném nerezu a standardní šířce 60cm, proti americkej bedně nic nemám ale kuchyně je prostě koncipovaná na běžnou šířku... TomasB má s tím matným nerezem pravdu, vážně tam ty otisky vidět nejsou, znám to z práce, ten lesklej se snad u nějakých moderních technologií v potravinářství už ani nedělá právě pro komplikovanou údržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Chlapi. Co máte za vchodovýma dveřma na podlaze položené. Plovoucí podlahu a nebo dlaždice? Šla by fotka celý chodby. jako focená z venku do vnitř bytu? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 century: Jednoznacne dlazbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Martinoslav: Teda nezavidim ti... Nastesti jsme dodelali vse loni a mel jsem toho az pokrk... Spotrebice mame od Whirpoolu - vsechno... Neco malo v priloze... Drez taky Blanco nerez.. Dneska bych uz dal umelej kamen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Martinoslav: Tak už se pomalounku přibližuju 600tis. Ono se to nezdá, ale lustr sem, lustr tam, skříň sem, skříň tam... ve finále to nakonec odhaduju, že to vyšplhá někde mezi 600-700tis. Jinak jsi se včera nějak zakoktával ve zprávách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Chlapi. Co máte za vchodovýma dveřma na podlaze položené. Plovoucí podlahu a nebo dlaždice? Šla by fotka celý chodby. jako focená z venku do vnitř bytu? díky. dlažba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Dlazba, to same kuchyn... Kde se slape a vari, nemuze byt plovoucka /muj pohled, netvrdim e nemuze, ale u me nemuze!!!/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Klucí dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Martinoslav: Tak už se pomalounku přibližuju 600tis. Ono se to nezdá, ale lustr sem, lustr tam, skříň sem, skříň tam... ve finále to nakonec odhaduju, že to vyšplhá někde mezi 600-700tis.Jinak jsi se včera nějak zakoktával ve zprávách A kterej pa, že to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.