vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ja preferuju whirlpool, zatim po 4 letech nic, lednicka fagor, pracka LG sklokeramika mi nesmi do baraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ja preferuju whirlpool, zatim po 4 letech nic, lednicka fagor, pracka LG sklokeramika mi nesmi do baraku foto pred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 foto pred A ted foto PO pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 A ted foto PO pls no a ted po ale ke tam bordel zuzka se tam uci ) a vari kdyz nevarim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ale je tam fakt bordel koukam nejvic se mi libi souhra podlahy a pracovni desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ale je tam fakt bordel koukam nejvic se mi libi souhra podlahy a pracovni desky Hele od koho mas tu kuchyn pls ? Se mi to libi, to vyuziti prostoru. A jestli muzes i cenu, s i bez spotrebicu pls Pripadne icq 61294813 .. Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 hele ta firma je OK best, navrhovala ji zuzka a moje mama stala vcetne spotrebicu, bez tech malejch, asi 180 000, ale je v tom rohova vyjizdeci skrinka za 35 000 jinak by se do ty kuchyne nic moc neveslo, je to bez pracky tu tady mame dyl..Lednici taky. cili mycka, mikrovlnka trouba a plynova deska, drze a baterie ta sprchovaci vytahovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 hele ta firma je OK best, navrhovala ji zuzka a moje mama stala vcetne spotrebicu, bez tech malejch, asi 180 000, ale je v tom rohova vyjizdeci skrinka za 35 000 jinak by se do ty kuchyne nic moc neveslo, je to bez pracky tu tady mame dyl..Lednici taky. cili mycka, mikrovlnka trouba a plynova deska, drze a baterie ta sprchovaci vytahovaci Tak to je krutej ranec :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 njn, to dela ta specialni skrinka a ty spotrebice, bez nich si to z hlavy nepamatuju ale asi srovnatelnyjako jinde v praze...navic tady je to tak maly ze vsechno je pomalu atyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) no kua, tak toto budu mít zachvíli doma. Myslím ten bordel stavební. Dneska jsme zase šmejdili po kšeftech a narazili jsme na tapety. Sem čučel jaký pěkný se dělaj a nejspíš asi půjdeme do tapet. Nebo kombinace malba tapety. Dělaj se i takový plastický a moc příjemný na omak. Už aby byl čas, kdy zde budu moci vyvěsit fotky. Únor bude fakt na pitchu. Editováno: 3. Únor 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 to TomasB, kde jsi nakonec kupoval ty spotřebiče, at se nehoním po pradubkách jako kokot, díkec, stačí mi to PM at neděláš reklamiu já přemýšlím objednat na netu na elektrikáře, kterej to zabuduje a dát DPH9% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 to TomasB, kde jsi nakonec kupoval ty spotřebiče, at se nehoním po pradubkách jako kokot, díkec, stačí mi to PM at neděláš reklamiu já přemýšlím objednat na netu na elektrikáře, kterej to zabuduje a dát DPH9% principiálně to je asi jedno. Musíš asi jen přijít a na tvrdo říct: chci to, to ,to ,to,... a vemu to od vás za tyto ceny, za které to mohu koupit na netu tam a tam. Já obchodníka postavil do situace "bereš za ty prachy nebo ne?" A bral a ještě se evidentně klepal, abych to nevzal z toho nete ale od něj, a tak navrch nabídnul ještě odvoz zadara. Jen u 2 položek tvrdil, že neumí takovou cenu, omlouval se, ale ono to bylo dohromady jen asi o 300,-. Kdybych to bral z netu, tak co kus to 300,- doprava, takže to mám ve výsledku ještě levněji než z netu. Ono možná by se ten internetovej obchod dal taky ještě podojit, ale zase to nežeňme do extrému, taky z něčeho musej žít. Každopádně z kamennýho obchodu je z kamennýho obchodu. A máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jo kluci, to ja uz finisuju Kuchyn bude hotova bud koncem tohoto tydne nebo zacatkem pristiho Mistnosti dostukovany a zacne se pokladat podlaha A pak uz jen koupelna a hura se stehovat Rekonstrukce me ale prisla na kurevskej balik... To bych za to mel OII RS jen by to fiklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jo kluci, to ja uz finisuju Kuchyn bude hotova bud koncem tohoto tydne nebo zacatkem pristiho Mistnosti dostukovany a zacne se pokladat podlaha A pak uz jen koupelna a hura se stehovat Rekonstrukce me ale prisla na kurevskej balik... To bych za to mel OII RS jen by to fiklo... kolik? já už jsem tam za 500 a to v tom nepočítám ještě takový ty drobnosti(doplňky a pod.) A jak to bývá, tak oproti plánované ceně můžu počítat, že to ještě poskočí. Když ne, tak budu rád, ale známe to. To bude peněz v prdeli, ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No covece 750 uz jsem v tom utopil... A to ty drobnosti taky nepocitam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ono se to nascita... Okna 120 tisic, kuchyn 130 tisic... Topeni 40 tisic.... Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ono se to nascita... Okna 120 tisic, kuchyn 130 tisic... Topeni 40 tisic.... Ach jo... aha, tak okna už jsem řešil před 2 lety, tuším 90 jsem do nich vytekl. Radiátory budu jen natírat. Takže koukám, tak nějak obdobně tě to vychází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jo kluci, to ja uz finisuju Kuchyn bude hotova bud koncem tohoto tydne nebo zacatkem pristiho Mistnosti dostukovany a zacne se pokladat podlaha A pak uz jen koupelna a hura se stehovat Rekonstrukce me ale prisla na kurevskej balik... To bych za to mel OII RS jen by to fiklo... Asi si myslim, ze je lepsi bydlet v hotovem byte a mit to co mas na 4 kolech, nez si vozit pr_el v RS II a mit staveniste v holobyte... Btw dnes privezli troubu, posledni spotrebic, co jsem postradal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Vitto,kolik stála Kuchyň a kolik spotřebiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 to martin a tomasB, vy jen rekonstuujute a brečíto po penězích, já stavím a tam se kutálej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Kdeže to tak klucí bydlíte? V bytech ve městě (bytovky) a nebo v barákách? Ostatně si taky myslím, že levněji příde rekonstrukce bytu ve městě, než rekonstukce baráku třeba na vesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 no a ted po ale ke tam bordel zuzka se tam uci ) a vari kdyz nevarim ja Pekny no,..ty alu ramecky +svetelne dna jsou parada ,takovou kuchynku jsem jeste nevidel , ty hrazdy taky docela vkusne vyreseny..., akorat co je docela masakr na nekterych montazich ,.. ty zástěny misto kachlicek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Kdeže to tak klucí bydlíte? V bytech ve městě (bytovky) a nebo v barákách? Ostatně si taky myslím, že levněji příde rekonstrukce bytu ve městě, než rekonstukce baráku třeba na vesnici... To je asi pravda,ale kdyz zrekonstruujes dum,je to uplne neco jineho nez kdyby sis dal do pucu bytecek..vis jak to myslim.., V byte si porad mezi nekolika stenama a neni to takovy jako mit treba zahradu,klidek,soukromi: nez treba souseda, kterymu vadi ,ze mas vecer navstevu a hraje ti nahlas hudba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To je asi pravda,ale kdyz zrekonstruujes dum,je to uplne neco jineho nez kdyby sis dal do pucu bytecek..vis jak to myslim.., V byte si porad mezi nekolika stenama a neni to takovy jako mit treba zahradu,klidek,soukromi: nez treba souseda, kterymu vadi ,ze mas vecer navstevu a hraje ti nahlas hudba ... Vím to přesně. Bydlím na vesnici ve starším baráku a taky by to chtělo hodit komplet celou rekostrukci no a to už je v řádech hodně velkých částek. cca 2.500 000 určitě. Ale rozhodně to je rozumná investice než do auta, či jiných nesmyslů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Vím to přesně. Bydlím na vesnici ve starším baráku a taky by to chtělo hodit komplet celou rekostrukci no a to už je v řádech hodně velkých částek. cca 2.500 000 určitě. Ale rozhodně to je rozumná investice než do auta, či jiných nesmyslů. Však jasne,hlavni je mit vpohode strechu nad hlavou... Editováno: 5. Únor 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.