Publikováno Prosinec 16, 200717 r jsem o večerních zprávách sežral 0,5kg sušených švestek a včíl mně chce rozervat... Že já se nepoučím a vyždycky se těma švestkama tak nacpu. Už jsem byl 2x na hajzlu a je to čím dál horší.
Prosinec 16, 200717 r Autor no je to dost strašný, ale úplně největší muka byly, když jsem sežral asi 3 litrovej hrnec výborného fazolového salátku co dělá máti. Prostě jsem se nemohl od kastrolu odtrhnout až jsem to sežral všecko Bylo to pro celou rodinku, ale já se k tomu dostal jako první. Se se pak dělo, to nemělo obdoby. Jsem unikal kontinuálně a bolestí jsem myslel, že vylítnu z kůže. To vznikalo tolik plynu, že jsem to nestíhal vyprdět. A bolelo to Prostě jak je dobrý žrádlo, tak žeru dokud je.
Prosinec 17, 200717 r Alespoň jsis mohl zarobit na levnější domácí vytápění. Stačilo přepnout na uživatlský režim
Prosinec 18, 200717 r Švestky jsou bezva, ale nejlépe destilované, a v tomto čase jeden zdravotní panák denně určitě nic nepokazí !!! Je to vyzkoušené !!! Mirek1,8T
Prosinec 18, 200717 r Švestky jsou bezva, ale nejlépe destilované, a v tomto čase jeden zdravotní panák denně určitě nic nepokazí !!!Je to vyzkoušené !!! Mirek1,8T Jsi moje krevni skupina, kdo by s stim zvykal, ze?
Prosinec 18, 200717 r Autor Mě serou arašídy KK- sežral bych jich vagon. Je to jak droga arašídy mi nejedou, ale mandle jo. Kupuju je v kilovkách, spařím, slupka jde krásně dolů a žeru a žeru a žeru.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.