Publikováno Prosinec 19, 200717 r Ahoj mám dotaz potřeboval bych vyndat přístrojový panel z fábie 1,2 clasik rok výr.05/2007 ,ale známí který pracuje v servisu, tak mě upozornil na to že při zpětné montáži muže dojít k vymazání dat. V příspěvkách na tomto super fóru jsem nic podobného mečetl. dik za odpověd Martin p.s. Hezké vánoce
Prosinec 19, 200717 r Nic se nesmaže,neboj.pouze hodiny a denní km.NESMÍŠ MÍT PŘI VYNDÁVÁNÍ PANELU A BĚHEM DOBY KDY PANEL NEBUDE V AUTĚ MÍT KLÍČ V ZAPALOVÁNÍ
Prosinec 19, 200717 r Nic se nesmaže,neboj.pouze hodiny a denní km.NESMÍŠ MÍT PŘI VYNDÁVÁNÍ PANELU A BĚHEM DOBY KDY PANEL NEBUDE V AUTĚ MÍT KLÍČ V ZAPALOVÁNÍ na co má vliv ten klíč na imobilizér?
Prosinec 19, 200717 r Ne len ti môžu naskákať chyby airbagu. Inak, neni to až tak ktragické, ja som odpojil budiky za chodu motoru a prehodil druhe a nič sa nestalo. na co má vliv ten klíč na imobilizér?
Prosinec 19, 200717 r to máš pravdu a samo "bezpečnejšie" je bez klúču No pokud nemá Vag tak si nic nesmaže,takže bez klíče!!!!
Prosinec 20, 200717 r Ne len ti môžu naskákať chyby airbagu.Inak, neni to až tak ktragické, ja som odpojil budiky za chodu motoru a prehodil druhe a nič sa nestalo. ty taky nevíš, co by jsi už dělal za blbiny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.