HonzaV Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Ahoj... Nemohl jsem ublížit ŘJ, když se jí opakovaně za jízdy odpojil napájení? Autoelektrice moc nehovím, tak díky za rady... Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: HonzaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ne nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ne nemohl... Dík, to jsem chtěl slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak už jsem vyměnil relé 109, tak doufám, že už se mi nevypne za jízdy... Teď mě čeká cesta na hory, tak doufám, že dojedem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak už jsem vyměnil relé 109, tak doufám, že už se mi nevypne za jízdy... Teď mě čeká cesta na hory, tak doufám, že dojedem v pohodě. kam se chystáš na hory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 27. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 kam se chystáš na hory? Ale pojedeme na Silvestra do Vrchlabí s pár lidma ze střední... Pořádný hory přijdou až v únoru, to se chystám do Itošky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.