Návštěvník Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Proč by mu to neudržel motor?Ještě jsem neslyšel aby se auto při zařazené spátečce rozjelo dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Ahoj,je výměna lanovodů na Octavii složitá?Budu k tomu potřebovat spešl nářadí a nějaké další těsnění ,nebo je výměna snadná jak na kole . Auto je po srpnových povodních a při prvním mrazu mi zatuhla ručka. Musel jsem si lehnout do srágor pod auto a povolit páky na třmenech. Ještě musím zjistit jestli jsou zatuhlá lana,nebo ty páky na třmenech. Spíš bych to ale viděl na lanovody,protože jsme měl třmeny ve velmi dobrém stavu a voda by jim tolik vadit neměla.Lanovody byly cca 3 hodiny pod vodou.No půl auta bylo pod vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Tak mi dneska šla už i řadička děsně ztuha.Měl jsem při parkování zařazenou zpátečku a měl jsem co dělat abych vyřadil na neutrál. Jen čekám kdy mi zatuhne i něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 mám Construct na zpátečku, občas taky nejde vyřadit v takovém mrazu... stačí jen trošičku couvnout a už je to ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 No jo ale já stál v kopci a v závějích .S autem nebyla možnost hejbat . Každopádně to určitě dělaj ty lanovody jako na ruční brzdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.