tomasek Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 neznáte někdo tohle auto, popř. nějaké bližší podrobnosti k stavu? A má vůbec cenu do toho jít? http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=...d=M&Lang=cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Zalezi, co vsechno je v ...... ! Na prvni pohled to nevypada tak zle za tu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 hmm jen kdyby byl někdo třeba z kralup ochotný na to mrknout a poreferovat. Jelikož jsem z jižní moravy tak to mám trochu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Vypadá dobře, ale chtěl bych to vidět naživo, jinak těm kilometrům nevěřím. Ale za ty peníze bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Podle ceho usuzujes, ze ty kilometry nejsou skutecne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Podle ceho usuzujes, ze ty kilometry nejsou skutecne ? Podle ceny, je i na to že to je bouraný dost nízká a navíc každej dovoz se stáčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Cena dobrá, auto doprasené,ale nic co by nešlo změnit, interier je KO, Cena dílu cca 40 000,- bez prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 za 200 000,- RSKO nekoupiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) No já moc nevěřím ani tomu 4x bag a stav velmi dobrý. Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 No kluci, vzhledem k iniciaci airbagů to byla pořádná rána a budou tam poškození na první pohled neviditelná.Nejlepší by bylo, pokud by majitel souhlasil, s proměřením kastle a přední nápravy.Z fotek to poškození skutečně nevypadá zle ale airbagy bouchnou až při pořádné ráně-vzhledem k poškození vozu by airbagy neměly bouchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Taky jsem na nej na netu koukal a mel i zalusk..Ale nevim nevim..Vypada to kleply pekne,jak pise BadyS,nic,co by neslo zmenit..ale ten intros je total..Navic to nema klasikou latku v sedackach a tapecech,jak ma ORS mit..Teda aspon dle fotek mi to tak prijde.. Ale za ty prachy vypada v klidu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 No kluci, vzhledem k iniciaci airbagů to byla pořádná rána a budou tam poškození na první pohled neviditelná.Nejlepší by bylo, pokud by majitel souhlasil, s proměřením kastle a přední nápravy.Z fotek to poškození skutečně nevypadá zle ale airbagy bouchnou až při pořádné ráně-vzhledem k poškození vozu by airbagy neměly bouchnout. Nemyslim,ze by to musela byt extra morda..Zalezi,jak se to trefilo a do jakych mist,ze vyskocily pytle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 podle mě byla bouraná 2x (jednou při táhnutí z ciziny - téměř vždy se tahají bouračky) a podruhý teď, když jí prodává.... ten interiér nevypadá moc dobře (proč jsou na sedačkách ty kresby? To normální RSo nemá), navíc je to tuněný trochu, takže to byl "frajírek" a nejezdil s tím asi normálně. nicméně, teď už je stejně pryč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.