Publikováno Prosinec 25, 200717 r neznáte někdo tohle auto, popř. nějaké bližší podrobnosti k stavu? A má vůbec cenu do toho jít? http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=...d=M&Lang=cz
Prosinec 25, 200717 r Zalezi, co vsechno je v ...... ! Na prvni pohled to nevypada tak zle za tu cenu.
Prosinec 25, 200717 r Autor hmm jen kdyby byl někdo třeba z kralup ochotný na to mrknout a poreferovat. Jelikož jsem z jižní moravy tak to mám trochu z ruky
Prosinec 25, 200717 r Vypadá dobře, ale chtěl bych to vidět naživo, jinak těm kilometrům nevěřím. Ale za ty peníze bych do toho šel.
Prosinec 25, 200717 r Podle ceho usuzujes, ze ty kilometry nejsou skutecne ? Podle ceny, je i na to že to je bouraný dost nízká a navíc každej dovoz se stáčí...
Prosinec 25, 200717 r Cena dobrá, auto doprasené,ale nic co by nešlo změnit, interier je KO, Cena dílu cca 40 000,- bez prace
Prosinec 25, 200717 r No já moc nevěřím ani tomu 4x bag a stav velmi dobrý. Upraveno Prosinec 25, 200717 r od prtko5
Prosinec 26, 200717 r No kluci, vzhledem k iniciaci airbagů to byla pořádná rána a budou tam poškození na první pohled neviditelná.Nejlepší by bylo, pokud by majitel souhlasil, s proměřením kastle a přední nápravy.Z fotek to poškození skutečně nevypadá zle ale airbagy bouchnou až při pořádné ráně-vzhledem k poškození vozu by airbagy neměly bouchnout.
Prosinec 26, 200717 r Taky jsem na nej na netu koukal a mel i zalusk..Ale nevim nevim..Vypada to kleply pekne,jak pise BadyS,nic,co by neslo zmenit..ale ten intros je total..Navic to nema klasikou latku v sedackach a tapecech,jak ma ORS mit..Teda aspon dle fotek mi to tak prijde.. Ale za ty prachy vypada v klidu..
Prosinec 26, 200717 r No kluci, vzhledem k iniciaci airbagů to byla pořádná rána a budou tam poškození na první pohled neviditelná.Nejlepší by bylo, pokud by majitel souhlasil, s proměřením kastle a přední nápravy.Z fotek to poškození skutečně nevypadá zle ale airbagy bouchnou až při pořádné ráně-vzhledem k poškození vozu by airbagy neměly bouchnout. Nemyslim,ze by to musela byt extra morda..Zalezi,jak se to trefilo a do jakych mist,ze vyskocily pytle..
Leden 2, 200817 r podle mě byla bouraná 2x (jednou při táhnutí z ciziny - téměř vždy se tahají bouračky) a podruhý teď, když jí prodává.... ten interiér nevypadá moc dobře (proč jsou na sedačkách ty kresby? To normální RSo nemá), navíc je to tuněný trochu, takže to byl "frajírek" a nejezdil s tím asi normálně. nicméně, teď už je stejně pryč....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.