miras82 Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Čau, objevil se mi takovej menší problém. Při delší jízdě mi začne motor cca od 2500ot/min až do max. otáček škubat. Při popojíždění po městě jsem si toho nevšimnul, jde to znát třeba při jizdě po dálnici atd. Možná to dělá i studené, ale já to tolik netočím. Smile Začínám to pociťovat od třetího převodového stupně. Paměť závad je prázdná. Na jaře to přestalo a se zimou to zase přišlo. Nevíte někdo co s tím? Koukal jsem podle DP do bloku hodnot a jediné na co jsem přišel bylo to, že v zobrazované skupině 000, čtvrtá hodnota zprava byla mimo normu. Má tam být 36 až 87 což je 75 až 110 stupňů celsia. A já tam měl 96 a na teploměru cca 77 stupňů. Nemohlo by být špatné čidlo teploty chladící kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras82 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Dnes jsem se na tu závadu zaměřil a to škubnutí se projeví třeba až při čtvrté akceleraci za sebou. Přesně při cca 3000ot./min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.