mcsolle Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 teraz mam vpredu 288ky, tak vlastne staci mi vymenit drzak z rs a mozem tam dat 312ku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 teraz mam vpredu 288ky, tak vlastne staci mi vymenit drzak z rs a mozem tam dat 312ku??? Nevím sice kde ty držáky brzdičů samostatně seženeš, ale právě on dělá rozdíl mezi 288 mm 1.8 110 kw a 312 mm 132 kw RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No, než budete dávat dozadu nápravu z RSa, tak si to radši rozmyslete a dejte lepší brzdy i dopředu. Ono přebržděnej zadek neni nic moc. To mužu potvrdit. Když sem dal na svou fabku zadní nápravu z RSa, tak sem se na križovatce hezky otočil, protože sem jen brnknul o brzdy. Pak sem si na to daval pozor. Po tydnu sem dal brzdy z RSa i dopředu a vše už bylo ok a vyvážený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Error Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) A ta naprava je teda stejna? zadek rs s zadek obyc octy? jinak ja rad pretacivy:-) hlavne kuli rucce si to tam chci dat...a navic by mel fungovat ABS ne? nestras me:-) hlavne kdyz mam poradne v zadu nalozeno tak mi brzdy, co tam jsou ted, pripadaji slaby:-) a jeste sem koukal a mam ATE vepredu...to by mohlo byt hlinikovy ne? pokud dobre koukam tak na RS se davat brzd system ATE Editováno: 5. Únor 2008, autor: Error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak jsem koukal a podle Etky by mělo jít namontovat 256/22 kotouč i na 4x4 dozadu, kotouč je podle objednacího čísla identický. Liší se sice objednací čísla krycího plechu, třmenu a brzdiče - ale otázkou je, jestli to není jen odlišení barevného provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Nevím sice kde ty držáky brzdičů samostatně seženeš, ale právě on dělá rozdíl mezi 288 mm 1.8 110 kw a 312 mm 132 kw RS. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=24579 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=24579 Jj, myslel jsi to sice dobře, ale to není origo RS Octavia. Já mám (a všichni RS) hliníkové! A za cenu 3 táců, za jakousi rezavou litinu?? To si dělá prdel, ne? Já koupil za 3500,- celičké kompletní RS brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, myslel jsi to sice dobře, ale to není origo RS Octavia. Já mám (a všichni RS) hliníkové! A za cenu 3 táců, za jakousi rezavou litinu?? To si dělá prdel, ne? Já koupil za 3500,- celičké kompletní RS brzdy. o tom vsetkom viem... len neviem ako sa dostat k original RS brzdam za 3.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, myslel jsi to sice dobře, ale to není origo RS Octavia. Já mám (a všichni RS) hliníkové! A za cenu 3 táců, za jakousi rezavou litinu?? To si dělá prdel, ne? Já koupil za 3500,- celičké kompletní RS brzdy. Tak teraz neviem.... ten drziak strmenov musis mat asi z tej istej liatiny ako tento "hrdzavy", ked je to z ORS, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak teraz neviem.... ten drziak strmenov musis mat asi z tej istej liatiny ako tento "hrdzavy", ked je to z ORS, nie? nie lebo ja mam 288, su sice rovnake ako rs len material je iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) nie lebo ja mam 288, su sice rovnake ako rs len material je iny Na 312mm kotuce potrebujes drziaky z RS.... to je ten zasadny rozdiel oproti FN-III Ladas na DP fore predava prave tie RS drziaky... Vsetko ostatne je mozne pouzit z FN-III... tehlice su zhodne, strmen z RS ma o 3mm vacsi priemer piestiku.... na brzdny ucinok to ma udajne zanedbatelny vplyv. Najlepsie riesenie samozrejme je original brzdy z RS, ale skus to zohnat.... bezny smrtelnik je rad, ak sa mu podari dat dokopy FN-III/RS skladacku Editováno: 25. Duben 2008, autor: subz3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 o tom vsetkom viem... len neviem ako sa dostat k original RS brzdam za 3.5 Já vím! Sehnat RS brzdy za tuto cenu, to je asi takové štěstí, jako vyhrát ve sportce. Jsem rád, že se mi to tehdy povedlo. Už si nedovedu představit, že bych někam jel s normálníma 280 mm brzdama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Na 312mm kotuce potrebujes drziaky z RS.... to je ten zasadny rozdiel oproti FN-III Ladas na DP fore predava prave tie RS drziaky...Vsetko ostatne je mozne pouzit z FN-III... tehlice su zhodne, strmen z RS ma o 3mm vacsi priemer piestiku.... na brzdny ucinok to ma udajne zanedbatelny vplyv. Najlepsie riesenie samozrejme je original brzdy z RS, ale skus to zohnat.... bezny smrtelnik je rad, ak sa mu podari dat dokopy FN-III/RS skladacku vraj ani RS nema 57 ale len 54mmovy piestik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 vraj ani RS nema 57 ale len 54mmovy piestik jj, tiez citam raz tak raz tak... pokial to niekto seriozne nezmera tak sa budeme len dohadovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 chlapi, sehnal jsem pro jednoho joudu těhlice i s náboji pro přestavbu brzd na 288 nebo na 312 mm z RS a on si je nevzal! Mám týdně asi tak 5 mejlů + 3 telefony, kde je sehnat... tak neváhejte dokud mi to leží doma. Vše je úplně nové top stav, žádný rezavý železo vytažený z kopřiv! Tak že tady jsou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44819 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormos Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 chlapi,sehnal jsem pro jednoho joudu těhlice i s náboji pro přestavbu brzd na 288 nebo na 312 mm z RS a on si je nevzal! Mám týdně asi tak 5 mejlů + 3 telefony, kde je sehnat... tak neváhejte dokud mi to leží doma. Vše je úplně nové top stav, žádný rezavý železo vytažený z kopřiv! Tak že tady jsou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44819 ještě to máš? sháním držák 312 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=24579 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) kdyby nekdo hledal navod, jak vymenit FS-III za FS-III, tak je tady, kdysi jsem ho pracne delal ten navod FS-III za FS-III Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 TDi 66 i 81 mají 280mm. Já jsem kopul brzdy 288 komplet s těhlicema a se vším všudy za 4500,- a stav 1A. Zánovní desky a kotouče to samý. sehnal jsem tady na fóru Nektery 66 meli dokonce jeste mensi vepredu, sam sem je mel bohuzel taky.. Jinak k subaru vpredu ma sice kotouce docela male, ale zato vzadu jsou skoro stejne velke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado-č.t. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Presne tak... Vi teda někdo jak dostat zadni brzdy s rs na čtyřkolku 74kw pd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ano, treba drziaky z R32, TT, S3, Cupra napriklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mám pocit, že ještě jinej krycí plech... ale to je drobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jen tak mimochodem... mám doma př. brzdy FN-III z Oct. 1.8T 110kw pro kot. 288 mm i s držákama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 stav a co za ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 K cemu by tobe byly??? 312 na tebe brzdej moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.