MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Vloženo 31. Prosinec 2007 Dám si na tom záležet, věř mi Tak tu mame dalsi pracovni den, jak to vypada s kolesama ? Citovat
EMAN VRS Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak tu mame dalsi pracovni den, jak to vypada s kolesama ? Ahoj, kola stále nemám....promin, nevsiml jsem si, ze jsi psal tak odpovídám pozdě. Citovat
EMAN VRS Vloženo 1. leden 2008 Autor Vloženo 1. leden 2008 (editace) To MichalF: uz mam cislo baliku, kola jsou na pplce takze je to na dobre ceste.. ....i kdyz s PPL na dobre ceste, nevim zda jsem to uplne vystihl.. Mimochodem vsiml jsem si, ze jsi v zebricku NEJ, sice az 7.misto ale i tak velka gratulace Editováno: 1. leden 2008, autor: EMAN VRS Citovat
MichalF Vloženo 1. leden 2008 Vloženo 1. leden 2008 To MichalF: uz mam cislo baliku, kola jsou na pplce takze je to na dobre ceste......i kdyz s PPL na dobre ceste, nevim zda jsem to uplne vystihl.. Mimochodem vsiml jsem si, ze jsi v zebricku NEJ, sice az 7.misto ale i tak velka gratulace Jojo diky diky, ale to uz je daaavno To sem sem jeste chodival denne na nekolik hodin Citovat
ICS Vloženo 18. leden 2008 Vloženo 18. leden 2008 Tak uz jsou doma holky moje no tak ukaz fotecky preci :-) Citovat
Pospi LEE Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Je fajn že jste se tady zmínily o teté firmě MZB nebo spíše podnikateli živořícím na hranici životního minima . Obědnal jsem si elektrony a odezva žádná a jen čekám jako trubka. Telefony nezvedaj a na emaily neodpovídají. Obědnávku jsem zrušil a kola jsem si obědnal jinde tak jsem zvědav. Citovat
lkazda Vloženo 12. Únor 2011 Vloženo 12. Únor 2011 Kluci prosím poraďte máte někdo zkušenosti s alu YAKUZA? chci si je pořídit,ale nevím jestli jsou kvalitní. http://www.aluapneu.cz/?68,alu-kola-yakuza-ronin díky Citovat
Škrabi Vloženo 12. Únor 2011 Vloženo 12. Únor 2011 Kluci prosím poraďte máte někdo zkušenosti s alu YAKUZA? chci si je pořídit,ale nevím jestli jsou kvalitní. http://www.aluapneu.cz/?68,alu-kola-yakuza-ronin díky Já je mám jednu sezonu a 100% spokojenost.(žádná ovalita) Perfektní jednání.Já si je osobně vyzvedl a radši bych ti to i doporučil u balíkových služeb dělá hodně Hov.. ,aby ti je neodřely. V příloze moje kola YAKUZA REPLIKA A4 Citovat
lkazda Vloženo 12. Únor 2011 Vloženo 12. Únor 2011 Jo díky za odpověď asi do nich půjdu.osobní odběr taky preferuju,nebude to pro mně problém.motám se s kamionem po celé republice tak to pujde.hele díky za info Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.