Prosinec 31, 200717 r Dám si na tom záležet, věř mi Tak tu mame dalsi pracovni den, jak to vypada s kolesama ?
Prosinec 31, 200717 r Autor Tak tu mame dalsi pracovni den, jak to vypada s kolesama ? Ahoj, kola stále nemám....promin, nevsiml jsem si, ze jsi psal tak odpovídám pozdě.
Leden 1, 200817 r Autor To MichalF: uz mam cislo baliku, kola jsou na pplce takze je to na dobre ceste.. ....i kdyz s PPL na dobre ceste, nevim zda jsem to uplne vystihl.. Mimochodem vsiml jsem si, ze jsi v zebricku NEJ, sice az 7.misto ale i tak velka gratulace Upraveno Leden 1, 200817 r od EMAN VRS
Leden 1, 200817 r To MichalF: uz mam cislo baliku, kola jsou na pplce takze je to na dobre ceste......i kdyz s PPL na dobre ceste, nevim zda jsem to uplne vystihl.. Mimochodem vsiml jsem si, ze jsi v zebricku NEJ, sice az 7.misto ale i tak velka gratulace Jojo diky diky, ale to uz je daaavno To sem sem jeste chodival denne na nekolik hodin
Duben 10, 200817 r Je fajn že jste se tady zmínily o teté firmě MZB nebo spíše podnikateli živořícím na hranici životního minima . Obědnal jsem si elektrony a odezva žádná a jen čekám jako trubka. Telefony nezvedaj a na emaily neodpovídají. Obědnávku jsem zrušil a kola jsem si obědnal jinde tak jsem zvědav.
Únor 12, 201114 r Kluci prosím poraďte máte někdo zkušenosti s alu YAKUZA? chci si je pořídit,ale nevím jestli jsou kvalitní. http://www.aluapneu.cz/?68,alu-kola-yakuza-ronin díky
Únor 12, 201114 r Kluci prosím poraďte máte někdo zkušenosti s alu YAKUZA? chci si je pořídit,ale nevím jestli jsou kvalitní. http://www.aluapneu.cz/?68,alu-kola-yakuza-ronin díky Já je mám jednu sezonu a 100% spokojenost.(žádná ovalita) Perfektní jednání.Já si je osobně vyzvedl a radši bych ti to i doporučil u balíkových služeb dělá hodně Hov.. ,aby ti je neodřely. V příloze moje kola YAKUZA REPLIKA A4
Únor 12, 201114 r Jo díky za odpověď asi do nich půjdu.osobní odběr taky preferuju,nebude to pro mně problém.motám se s kamionem po celé republice tak to pujde.hele díky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.