Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nazdárek pánové, měl bych na vás jeden dotaz. Sháníme někoho s haldexem pro takový srovnávací testík čtyřkolek. Takže nechce se někdo z okolí Beskyd přidat? Jedná se o jízdu v extrému při zkoušce maximálni trakce. K tomuto učelu už je domluvená sjezdovka ;) Tuto akci jsme vymysleli na Audi klubu takže tam budou quattra v hojném počtu, pracuje se i na subarkách a taky nějaké pravý offroad se oběví.

Vloženo
Nazdárek pánové, měl bych na vás jeden dotaz. Sháníme někoho s haldexem pro takový srovnávací testík čtyřkolek. Takže nechce se někdo z okolí Beskyd přidat? Jedná se o jízdu v extrému při zkoušce maximálni trakce. K tomuto učelu už je domluvená sjezdovka ;) Tuto akci jsme vymysleli na Audi klubu takže tam budou quattra v hojném počtu, pracuje se i na subarkách a taky nějaké pravý offroad se oběví.

holt nejsem od beskyd, ale zajimave napis jak to dopadlo

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Tak já vlastním 4x4, ovšem 01 ..naprostá spokojenost, přece jenom to auto se chová při běžné jízdě díky víceprvkové zadní nápravě o dost lépe než klasický předohrab dle mého názoru.... bohužel nemám ESP .... jinak slyšel jsem o případu, kdy kdosi jel s 01 po dálnici cca 140 - 150 a bylo mokro, v tom mu došlo k proklouznutí přední nápravya následnému připojení zadního pohonu...pak následovaly hodiny a docela prekérní situace...nakonec vše dopadlo dobře....

Vloženo
Tak já vlastním 4x4, ovšem 01 ..naprostá spokojenost, přece jenom to auto se chová při běžné jízdě díky víceprvkové zadní nápravě o dost lépe než klasický předohrab dle mého názoru.... bohužel nemám ESP .... jinak slyšel jsem o případu, kdy kdosi jel s 01 po dálnici cca 140 - 150 a bylo mokro, v tom mu došlo k proklouznutí přední nápravya následnému připojení zadního pohonu...pak následovaly hodiny a docela prekérní situace...nakonec vše dopadlo dobře....

S tím měly dost velké potíže první generace Audi TT Quattro. Silný motor (1.8T 165 kW), široké pláště a pomalý Haldex si ve vysoké rychlosti v táhlé zatáčce na mokré dálnici opravdu koledovali o průser a taky nejedno TT skončilo právě díky tomu v poli. U Audi to po roce prodeje začli aspoň trochu řešit sériovou montáží zadního přítlačného spoileru krerý to aspoň trochu eliminoval.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...