Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chci se zeptat,mám octavku v comfort provedení s PP,nemám tam ale ukazatel dojezdu!? Jde tam Sw nahrát !?

U starých budíku nefunguje dojezd. Je nutná výměna budíku a tím pádem další věci

• Autor
U starých budíku nefunguje dojezd. Je nutná výměna budíku a tím pádem další věci

aha,diky za info

u 1,6/55 nejdou dát jiné budíky než neCANové, tudíž ani po výměně budíků ti to dojezd zobrazovat nebude ;)

• Autor
u 1,6/55 nejdou dát jiné budíky než neCANové, tudíž ani po výměně budíků ti to dojezd zobrazovat nebude ;)

Škoda, diky a porkovací asistent !? Dala by se domluvit montáž, nevím jaký koupit, je dost výrobců -

Škoda, diky a porkovací asistent !? Dala by se domluvit montáž, nevím jaký koupit, je dost výrobců -

Montáž se dá zvládnout je tady i návod. Někdo ani nesundával nárazník. jo stím výběrem je to horší. Někdo to a zase to, počítej, že za 700- 1500 to nebude sláva. Hlavně s trvanlivostí. Řešení je orig. prodává se v bazaru 2000

Ahoj, prosím nemáte někdo dílenskou nebo servisní příručku pro palubní desku ? jedná se mi o zapojení jednotliých odičů a propojení k čidlům, chci dodělatbudíky s palubním PC mám necanovou sběrnici a diesel. Dále nemáte někdo soupis palubek které mám na vrakáči hledat ? To schéma zapojní by mi moc pomohlo. Vím že je tu návod jak to dodělat ale zajímalo by mě to detailněji. Děkuji dj.tom@seznam.cz

Ahoj, prosím nemáte někdo dílenskou nebo servisní příručku pro palubní desku ? jedná se mi o zapojení jednotliých odičů a propojení k čidlům, chci dodělatbudíky s palubním PC mám necanovou sběrnici a diesel. Dále nemáte někdo soupis palubek které mám na vrakáči hledat ? To schéma zapojní by mi moc pomohlo. Vím že je tu návod jak to dodělat ale zajímalo by mě to detailněji. Děkuji dj.tom@seznam.cz

napiš sem ještě MR a motorizaci pak už ti to podle toho někdo najde ;)

tak motorizace 1,9Tdi rok 00 ale rád bych to porovnal i s benzínem abych zjistil právě ten rozdíl z čeho to ten počítač počítá. je mi jasné že u benzínu ze vstřiku ale u čeho u nafty atd, dále množství paliva jde prý po zběrnici can, ale tu já ještě nemám ale určitě stačí dokoupit to a to a už to půjde proto bych to chtěl porovnat děkuji

tak motorizace 1,9Tdi rok 00 ale rád bych to porovnal i s benzínem abych zjistil právě ten rozdíl z čeho to ten počítač počítá. je mi jasné že u benzínu ze vstřiku ale u čeho u nafty atd, dále množství paliva jde prý po zběrnici can, ale tu já ještě nemám ale určitě stačí dokoupit to a to a už to půjde proto bych to chtěl porovnat děkuji

Ty už nejspíš CANové budíky máš, nejsem si teď jistý, kdy se to dělí, stačí je vyndat a opsat jejich číslo a na zelené svorkovnici kouknout, jestli na ní jde dvojice oranžových drátů.

Upraveno od rolbar

dej kod motoru a něco snad najdu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.