PGTrebeach Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravím všechny, před cca 2 týdny jsou koupil Octavku 1,9TDi, 66KW, 11/1999, jsem s ní max. spokojený, ale všiml jsem si že mi nefunguje vyhřívání v levém (řidičově) zrcátku. Pravé (spolujezdcovo) jde normálně. Jsem z toho , zvlášť teď v tomto nečase, kdy mrhlolí a ještě k tomu to namrzá. Vyhřívání spouštím zároveň s vyhříváním zadního skla. Nevíte někdo co s tím? Co a jak zkontrolovat? Nerad bych hned něco dok.... než se do toho pustím za předem děkuji! Jako nováček jsem pátral ve fórech jestli toto někdo řešil a podobnou radu jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 je možné, že zrcátko bylo v minulosti praské a někdo tam dal sklo bez výhřevu, takže bych začal kontrolou, pokud tam bude výhřev, tak proměřit ohmmetrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PGTrebeach Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 je možné, že zrcátko bylo v minulosti praské a někdo tam dal sklo bez výhřevu, takže bych začal kontrolou, pokud tam bude výhřev, tak proměřit ohmmetrem. Díky za radu, zrcátko tam bylo bez výhřevu, takže jsem si sehnal neorigo vyhřívané. Kdyby někdo taky potřeboval, tak jsem jich našel spoustu, třeba tady: http://www.superautodily.cz/index.php?stra...mp;produkt=9350 (levé vyhřívané, v rootu http najdete samo i pravé ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zdravím všechny, před cca 2 týdny jsou koupil Octavku 1,9TDi, 66KW, 11/1999, jsem s ní max. spokojený, ale všiml jsem si že mi nefunguje vyhřívání v levém (řidičově) zrcátku. Pravé (spolujezdcovo) jde normálně. Jsem z toho , zvlášť teď v tomto nečase, kdy mrhlolí a ještě k tomu to namrzá. Vyhřívání spouštím zároveň s vyhříváním zadního skla. Nevíte někdo co s tím? Co a jak zkontrolovat? Nerad bych hned něco dok.... než se do toho pustím za předem děkuji! Jako nováček jsem pátral ve fórech jestli toto někdo řešil a podobnou radu jsem nenašel. vyndat sklo proměřit přívod ... pravděpodobně špatné sklo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Řeším také problém s nefunkčním vyhříváním. Měřil jsem přívod ... 12V i při zatížení, OK. Fólie je ale někde přerušená - neprůchozí. Takže nové sklo. Mám dotaz, jestli má smysl kupovat originál za 1000,- nebo nejsou problémy s Čínou (dnes ve většině obchodů jako "značka" Diamond) za 150,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Mám taky čínu asi 2 roky a funguje dobře. Jen má trochu jinde konektory pro připojení drátků, ale ty tam dosáhnout, takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.