cosby Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Kluci,potřebuji namontovat držák na 6230,ale nějak né a né najít vhodné místo.nemohli by jste hodit nějaké foto,jak to máte:ík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já ho mám tady cocela dobré místo: Lepší fotku sem nesehnal večer vyfotím lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já mám na přesně ten samý tel. namontovanou HF sadu vedle radio přibližně v místě kde je dávaná orig. z fabriky. Když to dobře natočíš tak na tel. vidíš i dobře došáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já mám na přesně ten samý tel. namontovanou HF sadu vedle radio přibližně v místě kde je dávaná orig. z fabriky. Když to dobře natočíš tak na tel. vidíš i dobře došáhneš Akorát je trochu nevýhoda že do toho spolujezdec bouchá nohou. Dal bych to nad levej výdech topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Akorát je trochu nevýhoda že do toho spolujezdec bouchá nohou. Dal bych to nad levej výdech topení. To jo proto jsem to dal na pravou stranu nad výdech, a když si pravák tak je to lepší napravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Já mám na přesně ten samý tel. namontovanou HF sadu vedle radio přibližně v místě kde je dávaná orig. z fabriky. Když to dobře natočíš tak na tel. vidíš i dobře došáhneš Akorát je trochu nevýhoda že do toho spolujezdec bouchá nohou. Dal bych to nad levej výdech topení. ANi moc ne. Akorát pes občas do toho ducne čumákem. Tedy když jede na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ja mam tenhle: http://www.brodit.com/images/852668.gif dalsi moznosti jsou: http://www.brodit.com/images/852684.gif http://www.brodit.com/images/830520.gif http://www.brodit.com/images/832685.gif info: http://www.brodit.com/static/productlisting.jsp?parent=s101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jedna insprativní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Taktéž jednu přikládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Taky neni spatny, ale ty clipy me pripadaj jednoduzsi na zasah do vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Taky neni spatny, ale ty clipy me pripadaj jednoduzsi na zasah do vozidla To je pravda, ale aby to nemělo špatnej vliv na ten telefon, když na to fouká to větrání a taky je blbí že ti to stíní to větrání. Jinak existují i nalepovací držáky na mobil ten mám já ale projistotu jsem ho přišrouboval, v té horní části palubky to zas tak nevadí ta dírka se pak docela zatáhne, kdyby ste to chtěli sundat, ale vlastně proč to sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Je pravda že jsem se s tím dosti natrápil, ale je to dobré dokonce i když jsem seděl jako spolujezdec a to jen velmi zřídka tak to moc ani nevadilo. Celý to mohu demontovat, kdyby tedy bylo třeba a není nic poškozeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Taky přemýšlím kam ho dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jedna insprativní :-) jj takto je to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Díky všem.asi půjdu cestou jako remus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Díky všem.asi půjdu cestou jako remus Je to nejelegantnější a bez jakéhokoliv poškození viditelné části ( pouze se lehce upraví krycí plast středového panelu) Nevýhodou je asi cena té konzole pro telefon. odkazy: http://www.tulach.cz/hf.htm http://www.kuda-phonebase.de/start.php?id=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Pořád jsem přemýšlel, kam přichytit držák na mobil--asi věčné téma všech. Většinou se připojí na odsávání ventilačky, ale určitě mi dáte za pravdu, že tam celkem zavazí a plandá sem a tam a dávat ho tam jen když potřebujete, se moc nikomu nechce. Nevím, možná se tu už něco ohledně držáků probíralo, ale dal jsem si ho napevno-ne do palubky, ale jen dvě dírky na rámeček u rádia Drží pevně a ničemu mi nezavazí.. Pak kdyby náhodou, tak stačí trošku tmelu a je po dírkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ja uz sem tam drzak mela takhle... taky docela sikovne vyreseny Editováno: 6. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Ja to mam takto. Z estetickeho a funkcne hladiska je to podla mna fajn ale ked sa to odmotuje tak zostanu v palubke diery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 [quote name=Cary_mary_' date='30.12.2007, 2:03 ' post='632751] Ja uz sem tam drzak mela takhle... taky docela sikovne vyreseny Rekl bych, ze toho na tom telefonu asi moc nevidis, mozna by to chtelo nejak naklonit jako to ma Danone, budu muset drzacek taky nejak poresit. Jinak ten prvni prispevek mi prijde trochu prasarna, ale to je vec kazdeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Ono uz to tam bylo kdyz se to auto kupovalo. Ja sem to tam nedavala a vyhovuje mi to. Hlavne ze je po ruce a ze ho slysim. Videt nepotrebuju Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Pravdu mas, hlavne ze to vyhovuje tobe Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Ten moj drziak je na takom klbe aby sa dal tak nastavovat. A este je jeden roziel ze ja mam handsfree narozdiel od dalibora. Ale je to na nokiu 3310 a tu ja uz davno nemam takze to pouzivam iba ako drziak. SE mi tam akurat vojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) Ja to mam taky jako handsfree ale bohuzel na staryho Siemense. Takze to slouzi jen jako drzak Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.