Urbo Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Plánuju na jaře nasadit nějakej podvozek. Původně jsem měl za to, že dám snížení 30/30, ale začíná se to ve mě dost hádat, jestli to nedat rovnou ještě níž. Poradí někdo o kolik se to dá dát dolu bez větších úprav? Samozřejmě, že je to závislý na kolech a na ET, ale mě by zajímalo jestli to někdo máte snížšný třeba o 50mm. Jestli při plnym rejdu dřete podběh apod. Vděčnej taky budu za každou fotku vašeho sníženýho auta s popisem o kolik je sundanej předek a o kolik zadek. Potřebuju si udělat představu jak to bude vypadat a fungovat. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ideál je těch 3cm dolů. Pružiny Eibach jsou v poho. Na ty naše cesty to stačí. Záleží kde s ,,kombíkem,, jezdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak bydlim kousek za Prahou, takže jezdim nejvíc okresky a Prahu. Asi tam dam nakonec komplet weitec -35/-35. Našel jsem ho na německym krámu za necelejch devět a půl tisíce a poštovný je pětikilo. Akorát mi někdo řikal, že ten weitec si někdy sedne víc a někdy míň, tak jsem na to zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Tak bydlim kousek za Prahou, takže jezdim nejvíc okresky a Prahu. Asi tam dam nakonec komplet weitec -35/-35. Našel jsem ho na německym krámu za necelejch devět a půl tisíce a poštovný je pětikilo. Akorát mi někdo řikal, že ten weitec si někdy sedne víc a někdy míň, tak jsem na to zvědavej. Kámo, ty jezdíš okresky a Prahu a chceš s tím jít dolů??? Neblbni přece, když kouknu na ty kostky a ty mrtvé policajty (příčné prahy), tak to dávat dolů je "nedobré" ne? Ale jinak tvoje kára, tvoje prachy, tvoje volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Kámo, ty jezdíš okresky a Prahu a chceš s tím jít dolů??? Neblbni přece, když kouknu na ty kostky a ty mrtvé policajty (příčné prahy), tak to dávat dolů je "nedobré" ne?Ale jinak tvoje kára, tvoje prachy, tvoje volba S těmi příčnými prahy máš pravdu je to pro snížené podvozky opravdu hrozba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Cau.Tie pruziny Eibach mam aj ja-znizene komplet o 3cm-kolá 205/55 R16 a mozem ti povedat,ze je to tvrde tak akurat. Auto som kupoval v D a pruziny ako aj rozsirovacie podlozky boly uz namontovane. Ja by som uz nizsie nesiel -my nato cesty nemame! Tod moj nazor a postreh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Palo ty to mas taky snizene, ne? Nebo to delaj jen ty 18tky? Jestli to jsou 18tky.. Jako z Prahy jezdim stejne vetsinnou jen periferie a sidliste, takze po kostkach skoro nejezdim. Jedinej strach mam z pricnejch prahu, ale jsou tu lidi co to maj i -60/-40 a nikdo tu zatim nic neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Cau.Tie pruziny Eibach mam aj ja-znizene komplet o 3cm-kolá 205/55 R16 a mozem ti povedat,ze je to tvrde tak akurat. Auto som kupoval v D a pruziny ako aj rozsirovacie podlozky boly uz namontovane. Ja by som uz nizsie nesiel -my nato cesty nemame! Tod moj nazor a postreh. Jo diky. Asi dam tech 35/35. Nemas fotku auta z profilu? Zda se mi, ze kdyz se daj stejne snizeny pruziny, tak zadek si sedne o neco vic nez predek. Delaj to jak okty, tak fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Fotku mam len ta kvalita neni bochvie co . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Já mám od léta stavitelný v-maxx a mám to naštelovaný na cca 50/35. Je to tvrdý, ale s tím jsem počítal. Na pěkný silnici je to bezva, na rozbitý utrpení a nejhorší jsou kostky, to je auto na rozpadnutí. Hlavně se s tim člověk musí naučit jezdit - dávat pozor na díry, prahy přejíždět pomalu, neparkovat moc blízko u vyšších obrubníků atd. Letní mám 225/40 r18 a občas si škrtnu o přední plastový podběh např. při sjíždění z obrubníku, ale je to jen lehce a na pneu není ani šmouha nebo rýha. Vzadu jsem si škrtnul snad jen jednou při plnym zatížení.Se zimníma 195/65 r15 je to bez problému. Myslim že ty podběhy zkusim na jaře trochu přetvarovat a budu úplně spokojen. Foto přikládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Fotku mam len ta kvalita neni bochvie co . Díky, na kvalitě mi ani tak nezáleží, hlavně že vidim, co jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Já mám od léta stavitelný v-maxx a mám to naštelovaný na cca 50/35. Je to tvrdý, ale s tím jsem počítal. Na pěkný silnici je to bezva, na rozbitý utrpení a nejhorší jsou kostky, to je auto na rozpadnutí. Hlavně se s tim člověk musí naučit jezdit - dávat pozor na díry, prahy přejíždět pomalu, neparkovat moc blízko u vyšších obrubníků atd. Letní mám 225/40 r18 a občas si škrtnu o přední plastový podběh např. při sjíždění z obrubníku, ale je to jen lehce a na pneu není ani šmouha nebo rýha. Vzadu jsem si škrtnul snad jen jednou při plnym zatížení.Se zimníma 195/65 r15 je to bez problému. Myslim že ty podběhy zkusim na jaře trochu přetvarovat a budu úplně spokojen. Foto přikládám. Tak tohle vypadá nádherně. Přesně moje představa, jen bych sundal zástěrky a dal lišty do laku. A hlavně máš 18" a ne 17" jako já. To udělá hodně. No ale taky máš předek sníženej víc, ale přitom ty mezery mezi kolem a blatníkem vypadaj stejně. Já se bojim, že když dam 35/35 tak ten zadek si sedne víc než předek a to bych nechtěl. Hele a škrtá ti třeba guma, když dáš plnej rejd a otáčíš se? Na kolik vyjde nastavitelnej V-Max? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) Tak tohle vypadá nádherně. Přesně moje představa, jen bych sundal zástěrky a dal lišty do laku. A hlavně máš 18" a ne 17" jako já. To udělá hodně. No ale taky máš předek sníženej víc, ale přitom ty mezery mezi kolem a blatníkem vypadaj stejně. Já se bojim, že když dam 35/35 tak ten zadek si sedne víc než předek a to bych nechtěl. Hele a škrtá ti třeba guma, když dáš plnej rejd a otáčíš se? Na kolik vyjde nastavitelnej V-Max? Tlumiče jsem koupil na www.autokseft.cz za 11500. Při úplně plnym rejdu se to o podběh lehce otírá, ale toho sem si všimnul až když sem auto zvednul a bylo tam smáznutý bahno, jinak sem to ani nezaregistroval. Taky záleží na šířce ráfku a zálisu, já mám 7,5x18 et38. No a ty zástěrky sem nesundaval, protože se bojim že bych měl pak poďobanej lak od kamínků. Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: sin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 ja poslu na jare kombika manzelky asi takhle k zemi... je to bez uprav, jen vzadu malinko dre guma o podbeh plastovy. http://www.mira-hula.cz/tuning/herzig_octavia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Je to tak jak rikas, kdyz to snizis vepredu i vzadu stejne, tak prdel budes mit niz.... Ja mam snizeno vepredu o 65mm a vzadu o 45mm na 17 kolech a dobry. Akorat kdyz jsou nekde velky vyjety koleje tak si obcas skrtnu deklem pod motorem. Ale mozna bych tu svoji prdel jeste tak max o 10mm snizil... Vice na: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...22403&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Je to tak jak rikas, kdyz to snizis vepredu i vzadu stejne, tak prdel budes mit niz....Ja mam snizeno vepredu o 65mm a vzadu o 45mm na 17 kolech a dobry. Akorat kdyz jsou nekde velky vyjety koleje tak si obcas skrtnu deklem pod motorem. Ale mozna bych tu svoji prdel jeste tak max o 10mm snizil... Vice na: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...22403&st=25 Jojo pekny pekny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 já bych to dolů neposílal... mám origo, vše původní, najeto 95000 km (auto jsem bral nové) RS nárazník a občas si spodek nárazníku škrtne o asfalt, když je nějaká větší nerovnost... jezdim na 205/50/17 ET 38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Je to tak jak rikas, kdyz to snizis vepredu i vzadu stejne, tak prdel budes mit niz....Ja mam snizeno vepredu o 65mm a vzadu o 45mm na 17 kolech a dobry. Akorat kdyz jsou nekde velky vyjety koleje tak si obcas skrtnu deklem pod motorem. Ale mozna bych tu svoji prdel jeste tak max o 10mm snizil... Vice na: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...22403&st=25 Hele a to mas Tdi, nebo benzin? Ja mam Tdi a asi poridim ten pevnej weitec komplet. Ale celkem smula, ze na naftu maj jen ten 35/35. Nic jako 60/40 nenabizej. Nebo tada nabizej, ale jen pro benzin. A mas Krome tlumicu a pruzin jeste neco jinak? Podlozky, silentbloky... ? Jinak to auto vypada super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 já bych to dolů neposílal... mám origo, vše původní, najeto 95000 km (auto jsem bral nové) RS nárazník a občas si spodek nárazníku škrtne o asfalt, když je nějaká větší nerovnost... jezdim na 205/50/17 ET 38 Jasny, ale naraznik me az tolik netrapi a RS neplanuju. Myslim,ze kdyz to nesundam dolu nejak extremne, tak se toho ani moc bat nemusim. Jezdil jsem tady po okoli jednu dobu s Bmw na "M" podvozku a na "M" kolech a taky jsem vsechno projel bez skrtancu. Akorat prahy musis pomalu a to ja jezdim i tak. A to jsem na tom vlastne jezdil i na tom eMkovym podvozku a v zime misto 18" kol jen 15" zimaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Palo ty to mas taky snizene, ne? Nebo to delaj jen ty 18tky? Jestli to jsou 18tky.. Jako z Prahy jezdim stejne vetsinnou jen periferie a sidliste, takze po kostkach skoro nejezdim. Jedinej strach mam z pricnejch prahu, ale jsou tu lidi co to maj i -60/-40 a nikdo tu zatim nic neurval. Konečněééééééé, tak to mám radost Tak budeš se divit, ale já to nemám ani o ň níže. A ty kola jsou 16" né 18" Omlouvám se, za tu radost, ale ty kola co mám opravdu opticky autí snižují a vypadají větší, než li jsou. Tak že tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Konečněééééééé, tak to mám radost Tak budeš se divit, ale já to nemám ani o ň níže. A ty kola jsou 16" né 18" Omlouvám se, za tu radost, ale ty kola co mám opravdu opticky autí snižují a vypadají větší, než li jsou. Tak že tak Kecáš Ne dělam si srandu. Tak to je super. Nevim jak na živo, ale aspoň takhle z tý menší fotky v avataru to vypadá super. Fakt jsem si myslel, že jsou to buďto 18, nebo jsou to 17tky a je to snížený. Co to je za kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Hele a to mas Tdi, nebo benzin? Ja mam Tdi a asi poridim ten pevnej weitec komplet. Ale celkem smula, ze na naftu maj jen ten 35/35. Nic jako 60/40 nenabizej. Nebo tada nabizej, ale jen pro benzin. A mas Krome tlumicu a pruzin jeste neco jinak? Podlozky, silentbloky... ? Jinak to auto vypada super. Ja mam TDI a podvozek komplet od HP Sporting (pruziny a tlumice) a ted mi prisli tvrdy silentbloky na ramene tak se bude montovat tak uvidime co to udelame.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ja mam TDI a podvozek komplet od HP Sporting (pruziny a tlumice) a ted mi prisli tvrdy silentbloky na ramene tak se bude montovat tak uvidime co to udelame.... Rozhodně jsi udělal líp než jít do powerflexů.. Škoda že jsem neměl na powerflex nějakej objektivnější názor dřív a nemusel jsem za ně vyhazovat peníze. Njn,chybami se člověk učí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Rozhodně jsi udělal líp než jít do powerflexů.. Škoda že jsem neměl na powerflex nějakej objektivnější názor dřív a nemusel jsem za ně vyhazovat peníze. Njn,chybami se člověk učí Takze myslis ze budou lepsi nez ty tvoje powerflexy??? By sme se mohli zase sejit tady u nas na ty pumpe az je tam budu mit a porovnat. Nekdy az pojedes treba do Litvinova nebo domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Hele a to mas Tdi, nebo benzin? Ja mam Tdi a asi poridim ten pevnej weitec komplet. Ale celkem smula, ze na naftu maj jen ten 35/35. Nic jako 60/40 nenabizej. Nebo tada nabizej, ale jen pro benzin. A mas Krome tlumicu a pruzin jeste neco jinak? Podlozky, silentbloky... ? Jinak to auto vypada super. Ahoj, já přesně tenhle pevnej Weitec mám na kombíku.Sedlo si to přesně jak píšeš výše, vzadu více než v předu.Na jaře hodlám jen přehodit přední pružiny,snad už to bude v pohodě. Jinak ovládání a chování vozu oproti serii je bezkonkurenční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.