kodemi.:R Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ja mam tyhle za 150kč ks yuri dělá i na moto akorad je to o 50kč levnější .. Je to stejná SPZ jako je na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ja mam tyhle za 150kč ks yuri dělá i na moto akorad je to o 50kč levnější .. Je to stejná SPZ jako je na autě máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 2 Koudy FRS: dáš sem ty fotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 2 Koudy FRS: dáš sem ty fotky?? Ahoj všem se omlouvám nějak sem to nestíhal Abyste mi rozuměli, nedělám plechový spz, ale plastový. Má to tu výhodu, že se daj nakombinovat barvy jaký chcete a písmo jaký chcete. Cena 150 za kus. Záleží jen na vaší představivosti. Foto dám zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ahoj všem se omlouvám nějak sem to nestíhal Abyste mi rozuměli, nedělám plechový spz, ale plastový. Má to tu výhodu, že se daj nakombinovat barvy jaký chcete a písmo jaký chcete. Cena 150 za kus. Záleží jen na vaší představivosti. Foto dám zítra. To dej, protože si u mě předběžně udělej místo pro dvě spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 2 Koudy FRS: opět nestíháš :p ?? Dokážeš tam dát i EU pruh? ten modrej? Hoď prosím to foto. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 za jak dlouho si schopen vyrobit 2 SPZ a poslat? Stihnul bys to do konce ledna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tady to nějak umřelo, si mi slíbil ten návrh a že sem hodíš foto a pořád nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tady to nějak umřelo, si mi slíbil ten návrh a že sem hodíš foto a pořád nic.. Hoši omlouvám se! Důvod: Dělal sem muziku a věnoval sem tomu všechen čas, takže sem to tady neřešil! to už je minulost! v sobotu tady budou fota :-) Modrej EU pruh dělám taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 jak sem ti psal o ty SPZ s tím písmem, je nějaký problém nebo je to pro tebe hračka? A za jak dlouho by byly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 tak bude něco nebo ne? Co ty spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 tak bude něco nebo ne? Co ty spz? taky by mi zajímalo kde to vázne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Měl bych taky vážný zájem o SPZ. Dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Sliby chyby. Chtěl jsem taky "nickovou" tabulku, ale jak vidno, budu to muset zkusit jinde... (třeba tady: http://roomsterclub.webnode.cz/rz-spz-/ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.