Přejít na obsah

ztraci se voda

neone

Doporučené příspěvky

Prosim poradte,mam 1.9tdi 81kw a zjistil jsem,ze mi unika voda pres prepad v nadobce na vodu.Ale unika jen kdyz jedu delsi dobu po dalnici a rychleji.Pokud jedu normalne v klidu,tak je vse o.k.Motor mi zacal hrat jen jednou a to po 500km na dalnici,tak jsem zastavil a nadobka na vodu byla plna,natlakovana a pres prepad mi unikala voda,v oleji voda neni.Nemuze to byt tesneni pod hlavou????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak hoši mam rovnaky motor a rovnaky problem..

sranda pred cca 3 tyzdnami som bol na vymene oleja filtrov a voda bola merana do -29 a bola v strede teraz ju v nadrzke skoro neni vidno za tri tyzdne.. ziaden biely dym z vyfuku nejde... ale aj motor je zospodu suchy.. kua tak nefim kde sa to moze stracat.. je pravda ze teraz v tejto zime jazdim velmi kratke trasy mohlo by to byt tym?

a mozem doliat do ruzovej g12 - g12+? alebo mam davat len tu g12tku.. respektive nejestvuje neaky pripravok do g12tky ktory by vedel tesnit diery.. no netusim kde je ked to nikde netece..

a to som si nedavno klopal na celo ze afto ma 5 rokov a skoro bez poruchy... zacina sa to cele neako srat..

Odkaz ke komentáři

no to tesnenie pochybujem ze to bude nakolko sa dva roky voda nemusela dolievat a zrazu za tri tyzdne zmizne liter vody.. a aj to prejdem len 500km.. keby to bolo tesnenie pod hlavov tak by to bolo dlhodobejsieho razu pochybujem ze by z nicoho nic mohla takto pustit hlava tak vela vody ked dovtedy ani kvapka..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...