neone Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Prosim poradte,mam 1.9tdi 81kw a zjistil jsem,ze mi unika voda pres prepad v nadobce na vodu.Ale unika jen kdyz jedu delsi dobu po dalnici a rychleji.Pokud jedu normalne v klidu,tak je vse o.k.Motor mi zacal hrat jen jednou a to po 500km na dalnici,tak jsem zastavil a nadobka na vodu byla plna,natlakovana a pres prepad mi unikala voda,v oleji voda neni.Nemuze to byt tesneni pod hlavou???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak hoši mam rovnaky motor a rovnaky problem.. sranda pred cca 3 tyzdnami som bol na vymene oleja filtrov a voda bola merana do -29 a bola v strede teraz ju v nadrzke skoro neni vidno za tri tyzdne.. ziaden biely dym z vyfuku nejde... ale aj motor je zospodu suchy.. kua tak nefim kde sa to moze stracat.. je pravda ze teraz v tejto zime jazdim velmi kratke trasy mohlo by to byt tym? a mozem doliat do ruzovej g12 - g12+? alebo mam davat len tu g12tku.. respektive nejestvuje neaky pripravok do g12tky ktory by vedel tesnit diery.. no netusim kde je ked to nikde netece.. a to som si nedavno klopal na celo ze afto ma 5 rokov a skoro bez poruchy... zacina sa to cele neako srat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Asi ti to tlakuje do chlazeni takze zrejme tesneni - je to jednoduche - otevri nadobku a cuchni si zda to nesmrdi splodinami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no to tesnenie pochybujem ze to bude nakolko sa dva roky voda nemusela dolievat a zrazu za tri tyzdne zmizne liter vody.. a aj to prejdem len 500km.. keby to bolo tesnenie pod hlavov tak by to bolo dlhodobejsieho razu pochybujem ze by z nicoho nic mohla takto pustit hlava tak vela vody ked dovtedy ani kvapka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.