BadyS Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jen takové malé info pro lidičky co využívaj ČP, jaké je zdražení služeb v praxi Obchodní balík - dobírka (poukázka A) - 113,- (109,- původně) Obyčejný balík (hodnota do 500,-) - 51,- (40,- původně) Doporučeně - dobírka - 0,099kg - 68,- (55,- původně) Doporučeně - dobírka - 0,049kg - 64,- (52,- původně) No tak doufejme, že se "zvedne" i kvalita doručování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No tak doufejme, že se "zvedne" i kvalita doručování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj dopis s razitkem 19.12 prisel az dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj dopis s razitkem 19.12 prisel az dneska a já dnes přinesl koš PFek co byly z týdne kolem 5.12.07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj dopis s razitkem 19.12 prisel az dneska 19.12.2006 nebo 19.12.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Kvalita dorucovani se zvedne, az to nekdo koupi a udela tam poradek - tu praci mu nezavidim - platil bych je od poctu zpracovanych zasilek, rvali by se v prijemnosti o to, kdo bude chtit k jejich prepazce... To stejny s dopravou - rvali by se o balicky... Oni porad zijou ve svete "budte radi, ze nas mate" a "nechces? je nam to jedno". "nas klient" jsou pro ne dve cizi slova, protoze proste takhle nemysli... Ne vsichni, je fakt, ze tak 5-10% lehce jinak myslicich tam bude (mozna jsem to s tim cislem prehnal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Fakt čuráci za poštovné jsem dneska dal 98Kč a to to byl fakt malej lehkej balík . Kdyby to aspoň doručovali až domu a né jenom na poštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Fakt čuráci za poštovné jsem dneska dal 98Kč a to to byl fakt malej lehkej balík . Kdyby to aspoň doručovali až domu a né jenom na poštu. Však to doručujou,ale dopoledne,kdy nejsme doma...Jinak dnes dopis +2.5kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Me poslani narazniku stalo 180,- sem zvedava kolik to bude tedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Však to doručujou,ale dopoledne,kdy nejsme doma... presne tak blbecci, obchazi to kdyz nikdo neni doma, a uz se mi stalo ze ani nezvonily ty baby zhnile a rovnou vypisovaly listek aby stim nemeli praci tosame s doporucenym rovnou hodi listek ze je na poste misto aby zazvonily a predaly jak maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 ja si stezovat nemuzu, v prosinci jsem si objednal tri baliky a vzdycky prijela dorucovatelka s favoritem az ke me domu, zazvonila, usmala se, predala balik, podekovala za prachy a trajdala dal. Musim rict, ze sikovna dorucovatelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) jenže to si jenom myslíte . Oni to totiž nedoručují! Oni s tím počítají a rovnou hazej lístečky o to že nejste doma. U nás je doma někdo furt tak to vím a několikrát jsem je načapal sám. Balík mi doručili jen jednou jinak to dělají takhle jednou jsem dokonce číhal běžim ven a už vidím jen její záda jak si to pádí na kole dál. Byl jsem tak nasranej že sem mylsel že naskočim do auta a dojedu jí a seřvu jí. Ale nestih jsem to jel jsem na poštu a samo balík byl na poště tak jsem jí vynadal. Editováno: 2. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zava.z Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Zdarec poradte jestli máte zkušenosti. Potřebuju poslat litá kola 4 kusy. Jak to mám zabalit a nevíte kolik to bude stát ???? asi ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Zdarec poradte jestli máte zkušenosti. Potřebuju poslat litá kola 4 kusy. Jak to mám zabalit a nevíte kolik to bude stát ???? asi ?????? neposilej to postou. vem to pres PPL. potom to balit nemusis vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 neposilej to postou. vem to pres PPL. potom to balit nemusis vubec. Pres PPL sem chtela poslat naraznik. Jednou mi ho vzali a podruhe se se mnou hadali ze mi ho vzit nemuzou ze pry v zadnym pripade taky v tom maji docela binec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Když chceš posílat přes PPL na dobírku, musíš mít s PPL smlouvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 jooo tak jsem se právě vrátil z pošty - a MASAKR!!! Nechal jsem tam 270,- Kč za 4 položky!!!! obyč balík s dobírkou 1000 a hmotností 1,755,- kg a pojištěním na 2000,- stál 90!!!!!! Kč. to mi přijde jako celkem dost teda. FUJ. Na to že balik kterej jsem poslal 13.12.2007 ještě ani nedošel a další jobovky, tak to je teda mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 He tak to vypadá že po mojí stížnosti co sem jim poslal se něco děje dnes mi poštačka doručila balík až do domu a nakole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ty disky bych zabalil po dvou, svazal, obalil kartonem a hodne bublinama... Jinak jsem dneska zaslechl neco ve stylu, ze hodne zdrazili nepravidelny tvary - dri byl priplatek asi 40 kc, dneska mleli neco o tom, ze jak to je nepravidelny a ma jeden rozmer vic jak dva metry, tak je priplatek jen za tu nepravidelnost 120,- Jestli to tak je, tak MOC pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak zase něco málo od nového roku připlatíme za poštovné, tak s tím opět počítejte http://ekonomika.idnes.cz/posta-zdrazi-od-...1_ekonomika_fih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.