m.s.k Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jaký máte názor na tento prostředek . Nemůže víc uškodit než pomoct? Funguje to? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jaký máte názor na tento prostředek . Nemůže víc uškodit než pomoct? Funguje to? Díky za názory. záleží, co ti kde teče a kolik tam toho dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Vím že to funguje, malinké úniky to dokáže zastavit. Ale já bych si to do auta nedal, dokáže to zalepit i jené věci než tu škulinu kde to teče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 na fabii mě prosakoval chladič,nasypal jsem to tam, zasralo to celou nadobku,ale UTESNILO,od té doby byl s dolíváním klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Měl bych strach hlavně o pumpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jaký máte názor na tento prostředek . Nemůže víc uškodit než pomoct? Funguje to? Díky za názory. Funguje to dobře, v práci používáme Liqui-Moly a spokojenost. Nikdy to to neodneslo něco jiného. Lahvička stojí cca 160,- a je na 10 litrů. Je to taková hustší kapalina s barevnýma šupinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Dnes již dělají takové,co nezasírá radiátor topení a celou soustavu,kdysi jsem to nalil do favouše,chladič netekl,ale hůř to pak topilo na malé dírky je to dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.