zmesky Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem ...RF chceš měnit?Co to jsou za repro?Dveře repro unesou, ale musely by to být nějaký lehký třeba... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...4&Itemid=97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Spíš ty Rockfordy asi do těch zadních dveří a předek ....jé já už zapoměl název těch co chci:-)) někde to mám napsaný:-) a tvůj názor do předních dveří?Něco kolem 6000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jo a ty RF jsou Punch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 RF je celkem kvalitka, to sem zvedavej co misto nich chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Do předních dveří Fusion PowerPlant PP-CM65,ty RF do kufru a výměna rádia za Nakamichi cd-35Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 ...hmmm...pán je gurmán ty Fusion sice neznám, ale Nakamichi si zaslouží velmi kvalitní repro a i instalaci.Jestli nemáš v úmyslu tlumit a pod. úpravy tak by to bylo škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Určitě tlumit budu a Fusion je kvalitou jako RF.Mám kamaráda co dělal audio vestavby,tak mi je doporučil,že už jich pár dávali a spokojenost.Co vyjde vytlumení př.dveří?Jen pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 poku ti je doporučil a dělal u Extremaudio (asi vím o koho jde) tak potom v tom není problém.Určitě je zná a proto ti je doporučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 To je jen firma,kde je mají,on dělal u Sony už se na to těším:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 ...jj...Nakamichi mezi rádii je jako RolsRoyce mezi auty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Pod zadné repro si robil aké úpravy? Píšeš nejaký vystužený plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Vystužil jsem ten plast včem jsou repro přišroubované.Dala se tam dřevěná podkladnice a celý plast ze ze spoda vylepil.sice má teď asi 4 kg,ale myslím,že je to maximum co z toho jde udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.