zmesky Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Zdrar,já mám v autě rádio od Clarionu,přední repro Rockford Fosgate s podkladnicí a zadní místo originálů Infinity s vystuženým plastem a tak na první půl rok to bylo na Octávku celkem dobrý Předek ve dveřích chci měnit a zadek už mi taky nestačí.Ptal jsem se po tapecírech na zadní dveře s repro,jestli je nějaká výbava neměla a ne Chtěl bych dát někam dozadu ještě jednu sadu repro,ale nevím kam,dveře kufru je neunesou a jinam nevím kam.Má někdo nějaké zkušenosti a nápady?díky předem ...RF chceš měnit?Co to jsou za repro?Dveře repro unesou, ale musely by to být nějaký lehký třeba... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...4&Itemid=97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Spíš ty Rockfordy asi do těch zadních dveří a předek ....jé já už zapoměl název těch co chci:-)) někde to mám napsaný:-) a tvůj názor do předních dveří?Něco kolem 6000,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Jo a ty RF jsou Punch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 RF je celkem kvalitka, to sem zvedavej co misto nich chces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Do předních dveří Fusion PowerPlant PP-CM65,ty RF do kufru a výměna rádia za Nakamichi cd-35Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 ...hmmm...pán je gurmán ty Fusion sice neznám, ale Nakamichi si zaslouží velmi kvalitní repro a i instalaci.Jestli nemáš v úmyslu tlumit a pod. úpravy tak by to bylo škoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Určitě tlumit budu a Fusion je kvalitou jako RF.Mám kamaráda co dělal audio vestavby,tak mi je doporučil,že už jich pár dávali a spokojenost.Co vyjde vytlumení př.dveří?Jen pro info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 poku ti je doporučil a dělal u Extremaudio (asi vím o koho jde) tak potom v tom není problém.Určitě je zná a proto ti je doporučil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 To je jen firma,kde je mají,on dělal u Sony už se na to těším:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 ...jj...Nakamichi mezi rádii je jako RolsRoyce mezi auty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Pod zadné repro si robil aké úpravy? Píšeš nejaký vystužený plast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmesky Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Vystužil jsem ten plast včem jsou repro přišroubované.Dala se tam dřevěná podkladnice a celý plast ze ze spoda vylepil.sice má teď asi 4 kg,ale myslím,že je to maximum co z toho jde udělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts