Leden 15, 200817 r Ještě že nebydlím na sídlišti..... by mě trefilo,když vidím ve městě ty smrady jak se chovaj k zaparkovaným autum... spíš ti to odřou smradi než někdo ukradne kola... no vidíš ja jednoho takého smrada chytil minulé léto u auta jak mi objížděl auto klíčema hned dostal přes držku a ještě sem volal policii a měl problém on za auti a já za napadení protože mu tekla červéná ale od té doby pak sem měl klid od nich smradů ale ted už je to v garáži radějí
Březen 20, 200817 r Kdyžtak taky máme v nabídce - http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...pgSelected=2396 jak kužel tak kouli, většina jich je skladem jak zjistim, ktery mám poridit na auto M12 nebo M14??
Březen 20, 200817 r už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů
Březen 20, 200817 r už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů A už dal někdo všech pět?
Březen 21, 200817 r už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů to je k ničemu, jedna sada zastaví amatéra, takže nebude pokračovat dál a když na to půjde profík, sadou za 3 litry ti během 5 minut vytáhne všechny bezpečáky a budeš rád, když ti tam to auto nechaj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.