Motaaa Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ještě že nebydlím na sídlišti..... by mě trefilo,když vidím ve městě ty smrady jak se chovaj k zaparkovaným autum... spíš ti to odřou smradi než někdo ukradne kola... no vidíš ja jednoho takého smrada chytil minulé léto u auta jak mi objížděl auto klíčema hned dostal přes držku a ještě sem volal policii a měl problém on za auti a já za napadení protože mu tekla červéná ale od té doby pak sem měl klid od nich smradů ale ted už je to v garáži radějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Kdyžtak taky máme v nabídce - http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...pgSelected=2396 jak kužel tak kouli, většina jich je skladem jak zjistim, ktery mám poridit na auto M12 nebo M14?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů A už dal někdo všech pět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 už se tady kdysy o tom mluvilo, jsou nadšenci, kteří investují a dají na auto dva druhy bezpečáků, to je asi ve spojení s domácím kutilstvým-noční můra čórkařů to je k ničemu, jedna sada zastaví amatéra, takže nebude pokračovat dál a když na to půjde profík, sadou za 3 litry ti během 5 minut vytáhne všechny bezpečáky a budeš rád, když ti tam to auto nechaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.