MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ale jako jinak si to daval fakt pekne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Opravdu si to užíval, ale toho auta je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Měl šlapnout na plyn pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Eva je fakt škoda, stát se to mne tak jsem asi v Bohnicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buf Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Dával si to pěkně až na ten konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Pěkný....až na konec jinak bouračky ve WRC hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 autí je vážně škoda byl to krasavec - jinak dobrá jízda (jen ten konec se nepovedl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Jde vidět ,že to nedělal poprvé,ale ten konec nezvlád!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Já si myslím, že vyzul levou přední pneumatiku a to zapříčinilo ten závěr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Já si myslím, že vyzul levou přední pneumatiku a to zapříčinilo ten závěr. Neee ... vlit tam moc rychle to byl celej kamen urazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 už bych se opakoval..škoda no..ale myslím že asi určo vlítnul blbě a taky mě přišlo že uplně jinak než do týhle zatáčky najížděl předtím a tak měl jiný směr enbo rotaci bo jak to nazvat a proto šel ven..tam vyzul levou přední a nazdar..asi teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.