cosby Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jeden člen tohoto fóra mi napsal SZ s dotazem,a´t mu poradím,co je to "abgas werkstatt'" Odepsal jsem mu,že neumím německy,což je také pravda. Jeho odpověď byla,že neumím německy,protože on je Slovák.Tak pokud si toto ještě někdo myslí,tak tu nemá co dělat. Toto už se probíralo v jednom tématu,kde já jsem mu jen poradil,ať si maxidot přepne do češtiny.Bude to asi něco s výfuk.plyny,ale bez čísla závady atd. se nedá nic radit,zase by to byly jen doměnky a blbé žvásty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Teda Cosby, to sem si o tobe nemyslel, ze si takovej "HAAAAAJZEL", kterej diskriminuje nase Slovenske braty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 njn Vis jak, pro dobrotu na zebrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Teda Cosby, to sem si o tobe nemyslel, ze si takovej "HAAAAAJZEL", kterej diskriminuje nase Slovenske braty ! a to nevíš co si myslí o pražácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a to nevíš co si myslí o pražácích To co vsichni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 emise - do dílny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To co vsichni :D Podepisuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Cosby : Ja bych ho poslal do prdele kdyz si o me mysli neco takoveho ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To ne,ale měl by si uvědomit že nedělám ve škodovce a nejsem pán bůh,abych vše veděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To ne,ale měl by si uvědomit že nedělám ve škodovce a nejsem pán bůh,abych vše veděl. ale jsi skodovacka modla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak ten Slovak musel byť dosť hlúpi a domišlavi neskutočne keď to napísal, alebo si zmýlil forum, ja som ťa požiadal priamo aj nepriamo keď som potreboval pomôcť a žiaden problém poradil tým aj pomohol vyriešiť problém ako aj hodne iných na tomto fóre, a to som slovák ako aj hodne ostatných čo si im určite poradil taky blázon by sa nemal vôbec hlásiť ku slovensku a mali by mu dať trest zato čo napísal. To ma fakt štve že daky po......c nam slovákom tu kazil meno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkov Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak ten Slovak musel byť dosť hlúpi a domišlavi neskutočne keď to napísal, alebo si zmýlil forum, ja som ťa požiadal priamo aj nepriamo keď som potreboval pomôcť a žiaden problém poradil tým aj pomohol vyriešiť problém ako aj hodne iných na tomto fóre, a to som slovák ako aj hodne ostatných čo si im určite poradil taky blázon by sa nemal vôbec hlásiť ku slovensku a mali by mu dať trest zato čo napísal. To ma fakt štve že daky po......c nam slovákom tu kazil meno. pod toto sa podpisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 pod toto sa podpisem tiez sa pripajam aj mne tu pomohlo vela chalanov a neriesili ci som slovak alebo cech. Srat nanho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Tak ten Slovak musel byť dosť hlúpi a domišlavi neskutočne keď to napísal, alebo si zmýlil forum, ja som ťa požiadal priamo aj nepriamo keď som potreboval pomôcť a žiaden problém poradil tým aj pomohol vyriešiť problém ako aj hodne iných na tomto fóre, a to som slovák ako aj hodne ostatných čo si im určite poradil taky blázon by sa nemal vôbec hlásiť ku slovensku a mali by mu dať trest zato čo napísal. To ma fakt štve že daky po......c nam slovákom tu kazil meno. naprosta pravda, pripajam sa taketo otazky by sa tu nemali riesit ked som prisiel na toto forum kazdy kto vedel ochotne poradil a pomohol a stare dobre prislovie vravi, "Dobra rada nad zlato" takze nie je co riesit s jednou vynimkou, ktora si berie veci moc osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To co vsichni :D Neserte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Jeden člen tohoto fóra mi napsal SZ s dotazem,a´t mu poradím,co je to "abgas werkstatt'"Odepsal jsem mu,že neumím německy,což je také pravda. Jeho odpověď byla,že neumím německy,protože on je Slovák.Tak pokud si toto ještě někdo myslí,tak tu nemá co dělat. Toto už se probíralo v jednom tématu,kde já jsem mu jen poradil,ať si maxidot přepne do češtiny.Bude to asi něco s výfuk.plyny,ale bez čísla závady atd. se nedá nic radit,zase by to byly jen doměnky a blbé žvásty. CAU COSBY. NIC SI S TOHO NEROB. HLAVU HORE!!! :palec2: ODKAZ PRE TOHO CO TI TO NAPISAL fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Neserte oni si budou stále rejpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 kurňa vždyť jsme Czechoslováci né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Pánové, co se to na tom světě děje. Černoch diskriminuje Slováka. Editováno: 9. leden 2008, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Pánové, co se to na tom světě děje. Černoch diskriminuje Slováka. Nojooooo, to me vubec nenapadlo ... NO HNUS VELEBNOSTI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Sto ludi sto povah a kazda je ina. Suhlas s CULDOU - aj ja to tak beriem. No hold najdu sa aj urazlivci, ktorym je stale krivdene. Cosby nic si z toho nerob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Pánové, to se mi hrozně líbí, jak jste toho druhého hned odsoudili, aniž by se k tomu také vyjádřil. Inu zku*vená povaha, co k tomu dodat! Což takhle ho hned zítra popravit?! Editováno: 10. leden 2008, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 už to neřešte.Dotyčnému jsem se nsažil pomoc.třebas mu to jen ujelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Pánové, to se mi hrozně líbí, jak jste toho druhého hned odsoudili, aniž by se k tomu také vyjádřil. Inu zku*vená povaha, co k tomu dodat! Což takhle ho hned zítra popravit?! Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.