Ondra N. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Těžko říct, já jen nechápu, co si myslí, že pod tím asi tak najdou. A nejvíc se bojim právě toho, že magor vezme šutr a rozfláká ti okno. Proto tam chci dát fólie a taky tohle: http://www.zabezpecauto.cz/ Je to fakt hodně dobrá věc, můžeš se na to, prostřednictvím mobilu, dotazovat, v jakém stavu je a má to čidla takřka všude, takže dostaneš zprávu i o tom, kdyby ti ho chtěli měšťáci odtáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Athos je dobrej, taky o nem dost uvazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak dneska opět neúspěšný pokus č. 2. Neexistuje alarm, kterej by hlídal okolí auta? A pokud by třeba u něj někdo delší dobu stál, tak poslal SMS? SMS po otevření dveří už mi přijde dost pozdě, když už je otevřou, tak ať si tu navi klidně vezmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Zdravím, tak se musím taky pochlubit. Koupil jsem ojetého Superba v bílý kůži a s origo navigací. Parkuju na Praze 9 a netrvalo ani týden a už mi jí ukradli. Ze všeho nejdivnější je, že auto bylo zamknutý a nebyly rozbitý skla aní nák poškozený kliky. Fatk nechápu. Jak kdyby to otevřeli centrálem. Koupím tam normální rádio symphony. Nevíte jestli se taky kradou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Zdravím, tak se musím taky pochlubit. Koupil jsem ojetého Superba v bílý kůži a s origo navigací. Parkuju na Praze 9 a netrvalo ani týden a už mi jí ukradli. Ze všeho nejdivnější je, že auto bylo zamknutý a nebyly rozbitý skla aní nák poškozený kliky. Fatk nechápu. Jak kdyby to otevřeli centrálem. Koupím tam normální rádio symphony. Nevíte jestli se taky kradou? To je smula, Symphony se snad nekradou. Nezapomen si k tomu koupit taky popelnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Popelník? Jakej popelník, já už tam jeden mám. A asi tam koupím ten šuplíkček pod rádio. Uvažoval jsem o rhapsody, ale ty asi taky budou lákat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jsem to spletl, měl jsem na mysli právě ten šuplíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdravím, tak se musím taky pochlubit. Koupil jsem ojetého Superba v bílý kůži a s origo navigací. Parkuju na Praze 9 a netrvalo ani týden a už mi jí ukradli. Ze všeho nejdivnější je, že auto bylo zamknutý a nebyly rozbitý skla aní nák poškozený kliky. Fatk nechápu. Jak kdyby to otevřeli centrálem. Koupím tam normální rádio symphony. Nevíte jestli se taky kradou? Kradou,ale uz min co drive Kdyby jsi chtel popelnicek tak ten mam resp suplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 A za kolik by si ten šuplíček měl? A máš ho v barvě toho hnědýho dřeva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ještě se zeptám. Co je lepší a co mín láká zloděje a nebo je to skoro jedno? Rhapsody nebo Symphony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdravím, tak se musím taky pochlubit. Koupil jsem ojetého Superba v bílý kůži a s origo navigací. Parkuju na Praze 9 a netrvalo ani týden a už mi jí ukradli. Ze všeho nejdivnější je, že auto bylo zamknutý a nebyly rozbitý skla aní nák poškozený kliky. Fatk nechápu. Jak kdyby to otevřeli centrálem. Koupím tam normální rádio symphony. Nevíte jestli se taky kradou? Ahoj, tak si myslím, že Ti to otevřeli tenisákem. Viděl jsem video, fotomontáž vyloučena, kdy půlku tenisáku přiloží k zámku kliky a pak do toho tenisáku bouchne. Simuluje to náraz auto a jak je známo, tak při podobném typu nehody se automaticky otevřou zámky dveří. Nic jiného mě opravdu nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 S tím tenisákem to je fake,si to zkus sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 S tím tenisákem to je fake,si to zkus sám Přesně tak. Ten tenisák Ti tak maximálně foukne do zámku. Fungovalo to u starých Audin co měli pneumatický centrál. Jinak to odemčení při nárazu má nastarosti komfortní jednotka která dostane povel od jednotky airbagů aby odemkla auto, takže bys musel mít vystřelený vaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A za kolik by si ten šuplíček měl? A máš ho v barvě toho hnědýho dřeva? Martine, jestli chceš šuplíček ve dřevě tak jeden mám, jinak čidlo existuje (mikrovlný). Používá se na kabriolety a dá se nastavit jak chceš aby Ti snímalo daleko kolem auta. Funguje samozřejmě přes plech i sklo. Problém je že Ti to pokaždý spustí alarm když někdo projde kolem auta. Já osobně jsem dal do vnitřku auta dvě 130 db sirény. Myslím že na zabezpečení vnitřku asi nejlepší, zkus to vydržet v tak malým prostoru a vyndavat navigaci. Jinak v Tvém případě myslím že má někdo ještě jeden klíč kterým Ti to otevřeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Já to auto kupoval v Brně a je fakt, že jeden klíč chyběl. Jenže oni nevěděli, kde parkuju. Já to mám psaný na trvalý bydliště a to je v Táboře o Praze nevěděli ani prd. A myslíš, že to má cenu kupovat nový zámky a klíče? Já když to nechám jen překódovat, tak to stejně otevřou manuálně. A jinak ten šuplík už mám za 1.500,- ze škodovky, ale díky za nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Já to auto kupoval v Brně a je fakt, že jeden klíč chyběl. Jenže oni nevěděli, kde parkuju. Já to mám psaný na trvalý bydliště a to je v Táboře o Praze nevěděli ani prd. A myslíš, že to má cenu kupovat nový zámky a klíče? Já když to nechám jen překódovat, tak to stejně otevřou manuálně. A jinak ten šuplík už mám za 1.500,- ze škodovky, ale díky za nabídku. S těma zámkama jak chceš, já osobně bych měl strach. Možná je to jen náhoda ale myslím že pro klid bych výměnu všech zámků a klíčů neodkládal, obzvlášť u takovýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Superb Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ale jak to mohli najít? Dyt to je skoro nemožný. A neviš kolik by to asi tak stálo? Vyměnit všechny zámky i u kufru + nový klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ale jak to mohli najít? Dyt to je skoro nemožný. A neviš kolik by to asi tak stálo? Vyměnit všechny zámky i u kufru + nový klíče. Kupoval jsem je na Audi A4 origo u dealera a vyšla celá sada na 7400,- včetně dvou vystřelováků a servisního klíče. Myslím že to bude podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 S tím tenisákem to je fake,si to zkus sám Zkoušet to radši nebudu, s mým štěstím by mi ty airbagy fakt vystřelily Ale jinak se přít nebudu, neviděl jsem to na Superbovi, ale jiném, starším autě, takže asi máte pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Omlouvám se, že tu vznesu dotaz mimo toto téma, ale třeba bude víc názorů a napadlo mě to, když jsem četl reakci Vlasty:) Koupil jsem zde na fóru šuplík do středového panelu, protože jsem chtěl zadělat díru po vytržené navigaci a koupil jsem si radši už jen 1dinové DVD s vysouvacím displayem. Jenže když jsem pracně šuplík provrtal, abych do něj prostrčil kabely na USB a měl to všechno pěkně schované, tak jsem zjistil, že barva toho šuplíku (dekor dřeva) je o mnohem světlejší jak ta barva středového panelu. Je možné, že by Škodovka dělala víc odstínů nebo to skrátka měl dotyčný vystavené sluníčku a ta barva vybledla? Pokud bude zájem, udělám foto, ale celkem mě to štve, dal jsem za to 650,- a teď to můžu vzít a vyhodit. Editováno: 1. Červen 2009, autor: Ondra N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ano těch odstínů je více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ano těch odstínů je více. Tak tak , Vick má pravdu. Jsou dva odstíny světlýho dřeva a tři odstíny tmavýho dřeva. No a pak už je jen to uplně černý dřevo co má Laurin klement. (Prominent) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahaa, tak vám děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Hit zlodějů aut: univerzální klíč otevře superb za 5 vteřin Tak kdo nemá zaslepený zámky, tak honem zaslepit. Akorát nechápu proč zmiňují jen Superb, to mají ostatní Škody jiný zámky, že to jde na Superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jj, tohle je mazec, ale i tak už dávno se dá koupit svazek klíčů na otevření všech vw group vozů, tohle je jen trochu rychlejší. Mě spíš štve, že je nezavíraj, ale že je pustěj ven. Kua, já jsem pro povinný práce vězňů, ať si na sebe vydělaj, mě to nestojí ani prd z daní a můžou bejt zavřený všichni tyhle grázlové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.