Přejít na obsah

Které auto?

mira

Doporučené příspěvky

Jak tak koukám tak ještě cena do 170000Kč....jinak co jsem hledal a koukal...tak....co by bnylo idealní tak je jazz...jenže..moc jich není...toyota těch je vícero...ale....buď mají dost najeto nebo stojí víc jak 170t.

Jinak to polo....podívám kouknu jak je na tom cenově...ale když nechtějí fabču,nebudou chtít zřejmě ani polo...

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
tak pánové už mají auto...ani polo,ani opel...ale...chtěli dačii logana...a pak...mají renaulta thalii 1.2 16v 55kw......za myslím 180000kč...novou....

No..Ehm....

Tak hlavne ze jsou a treba snad i budou spokojeni..Tak at se jedzi hoooodne dlouho a hlavne bez nehod.. ;)

Jinak kdyz mluvis o tom Loganu...Me prekvapilo,kolik jich jezdi v Fracnii..celkem dost... :o

Odkaz ke komentáři

Ty jo to koukam... Ja jsem dosel do stadia kdy taky shanim auto pro manzelku.... Koupil jsem neprozirave stareho renaulta megana a utopil jsem v nem za 3 mesice vlastneni 25.000!!! a v podstate jsem si nebyl jistej jestli s nim manzelka muze dalsi den nekam vyrazit... :(

V podtate bych rad auto cca 03/04 do 50 tis km s centralem, abs, 2xbag, vyskove stavitelne sedadlo ridice a delene sedacky... Vyhlizim samo fabii protoze s ni mam dobrou zkusenost a mam ji i ted v kombajnu... Manzelce se libi citroen C3, Yaris a s Fabkou uz neco taky najezdila, takze se ji nebrani... rozhodne po zkusenostech, nic co ma "kosoctverec" na kapote a kufru mi do baraku nesmi...

Myslite ze se mam zamerit i na ref vozy od skodfky??? Kde se daji takove auta vubec sehnat???

Mam ve vyhledu FI, ambiente, 30tkm, abs, 2xbag, rv 05, central, 1,4 16V 55kw cca 185.000,- CZK co vy na ni? Motoru 1,4 16V tu moc neni a moc slavy jsem na ten motor neslysel, tak nevim...

Editováno: , autor: Crake
Odkaz ke komentáři

Ty jo to koukam... Ja jsem dosel do stadia kdy taky shanim auto pro manzelku.... Koupil jsem neprozirave stareho renaulta megana a utopil jsem v nem za 3 mesice vlastneni 25.000!!! a v podstate jsem si nebyl jistej jestli s nim manzelka muze dalsi den nekam vyrazit... :(

V podtate bych rad auto cca 03/04 do 50 tis km s centralem, abs, 2xbag, vyskove stavitelne sedadlo ridice a delene sedacky... Vyhlizim samo fabii protoze s ni mam dobrou zkusenost a mam ji i ted v kombajnu... Manzelce se libi citroen C3, Yaris a s Fabkou uz neco taky najezdila, takze se ji nebrani... rozhodne po zkusenostech, nic co ma "kosoctverec" na kapote a kufru mi do baraku nesmi...

Myslite ze se mam zamerit i na ref vozy od skodfky??? Kde se daji takove auta vubec sehnat???

Mam ve vyhledu FI, ambiente, 30tkm, abs, 2xbag, rv 05, central, 1,4 16V 55kw cca 185.000,- CZK co vy na ni? Motoru 1,4 16V tu moc neni a moc slavy jsem na ten motor neslysel, tak nevim...

:) No jo,rencek.. :)Zlo na kolech.. :D

Po referenckach bych zkusil kouknout na www.cartecmb.cz,nebo na www.havex.cz, co jsem tuhle jel kolem,tak myslim,ze i TUKAS ma celkem velkej bazarek aut a myslim,e by se tam naka predvadecka nasla..Pak mozna i Jarov nebo Prerost a svorc...

Co se tyce C3,tak myslim,ze by to nemuselo byt nejak strasny,ale stejne je to Francóz... :(

Jinak podle toho co pises,si myslim,ze tebou vyhlidnuta Fabka by mohla byt v dobrem stavu.. Motor 1,4 16V..Ja zase o nem nic strasneho neslysel.Pritelkyne ji ma v praci,jako referencku a uz s tim neco najela a celkem si to pochvaluje. Spotreba temer stejna,ne-li o par deci nizsi,nez u 1,2 HTP 12V Hatchback..A to ten sluzebak je kombik.. ;)

Odkaz ke komentáři

:) No jo,rencek.. :)Zlo na kolech.. :D

Po referenckach bych zkusil kouknout na www.cartecmb.cz,nebo na www.havex.cz, co jsem tuhle jel kolem,tak myslim,ze i TUKAS ma celkem velkej bazarek aut a myslim,e by se tam naka predvadecka nasla..Pak mozna i Jarov nebo Prerost a svorc...

Co se tyce C3,tak myslim,ze by to nemuselo byt nejak strasny,ale stejne je to Francóz... :(

Jinak podle toho co pises,si myslim,ze tebou vyhlidnuta Fabka by mohla byt v dobrem stavu.. Motor 1,4 16V..Ja zase o nem nic strasneho neslysel.Pritelkyne ji ma v praci,jako referencku a uz s tim neco najela a celkem si to pochvaluje. Spotreba temer stejna,ne-li o par deci nizsi,nez u 1,2 HTP 12V Hatchback..A to ten sluzebak je kombik.. ;)

Z Citroena taky dobrej pocit nemam... Mozna ze by to ten renaultik zkazil u mne vsem budoucim frantikum??? Mozna...

Jinak tu, o ktere pisu, je znameho... ale jeste nevim kolik za ni bude chtit... ALE VIM PRESNE co s ni bylo a ze kilometry nejsou stoceny atd atd...

Odkaz ke komentáři

Crake:já bych citrouše taky nechtěl a rencka taky ne....no já bych vlastně žádnáho francouze nechtěl..no já doufám že když je to nové auto že jim bude sloužit...modlím se...sem řek tátovi že jestli koupí logana že se sním nebavím..tak a koupí tohle..bože.Je to tak že za 180tisíc mohli mít 4roky starý auto s 50tis.km najeto..no a proč by to měli když můžou mít nový....zase mám známého co má thálii z roku 2002 a zatím dobrý..no uvidíme....

Odkaz ke komentáři

To je fakt... Nastesti videla sama co s tim bylo s.ani, takze taky uz na to nahlizi trochu jinak... ;)

No uvidime... fabulku uz mela a byla s ni spokojena (i kdyz byla 1,4TDI), takze snad zustaneme u domaci produkce... i kdyz ji ta C3 furt mota hlavu...

Odkaz ke komentáři

Ono,ja verim,ze muze byt spousta spokojenych majitelu francouzskych aut,viz treba muj kamarad.Mel 2x R5 Turbo a ted ma 306 S16 110kW a zadnej trabl..A jezdi tady mraky dalsich Francouzu..Jen dokazu pochopit,ze chyba se u Francouzu nekomu omlouva hure,nez treba u Skodovy, VW,atd..I kdyz jsou lidi,co by si uz treba nikdy nekoupili Volvo,nebo BMW,ze pry se ty auta serou..Je to o kuse..Ale nicmene preci jen Frantici a Italove nemaji obecne dobrou povest..

A ja,asi tak stejne jako Crake a nebo treba mira jim neverim.. ;)

Odkaz ke komentáři

vidíš, měl sis koupit odemně tu A4 a mohl jsi mít klid. Už je ale pryč.

Odkaz ke komentáři

Situace byla pomerne rychle vyresena... dnes jsem koupil od dealera Skodovky Fabku 1,2HTP CLASSIK PLUS, el. okna, central, 2xbag., 40tkm, prvni majitel, serviska,r.v. 2003 a zelena atol... Tak uvidime... ;)

NO tak to vidis.. :) Snad budes spokojen...Jestli byla za rozumnou cenu,tak asi nebylo co resit..Tahle vybava na denni jezdeni bohate staci.. ;)

A taky preju hodne KM bez nehod..

@mira: Jj asi jo,ale stejne bych toho frantika nechtel.. :) Pro jistotu.. :D Jinak kdyz se vybiralo auti pro moji pritelku,tak bych byl u jednoho francouze schopen udelat vyjimku a dokonce jsem po nem i koukal..A to Citroen C2 VTR.. ;)

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...