Vlasta Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 1.2 MPI je třiválec 1.2HTP,mpi se označoval v počátku jeho výroby asi tak rok.(kdyby jste někdo tento štítek měli na prodej tak se mi ozvěte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 1,2MPI bylo do doby než přišli s 1,2/47, pak je začali shodně označovat HTP, s červeným P pokud se jednalo o dvanáctiventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano 279 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Caute , uz dlhsiu dobu mam problem s lambda sondou. Raz svieti na palubovke a raz zhasne. Jeden znami mi poradil ze to moze byt aj teplotnym cidlom tak som ho vymenil a sondu mi vypol cez pc a na diagnostike taktiez vybehla Lambda sonda 1. Takze som vymenil aj tu za novu Bosch. No po cca 250 km zasvietila zase takze neviem co mam s tym dalej robit. Poradte niekto , kto s tym mate skusenosti Vopred diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.