nogi Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ahoj Mám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? vyměň žárofku a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? Oukej, mrknu se na to. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm a tam je jen jedna žárovečka? Pod ovladačem intenzity? Pod dalšíma ovladačema žárovky nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm a tam je jen jedna žárovečka? Pod ovladačem intenzity? Pod dalšíma ovladačema žárovky nejsou? Áno, je tam jedna "žárofka".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm a tam je jen jedna žárovečka? Pod ovladačem intenzity? Pod dalšíma ovladačema žárovky nejsou? Áno, je tam jedna "žárofka".... tak problem vyřešen...díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 AhojMám takový malý problém. Na palubovce mi svítí všechno jak má, až na spodní část ovladačú (horký / studený vzduch, intenzita ofukování, a poloha ofukování, vnitřní okruh). Prostě vše pod rádiem :-)) Nevíte náhodou někdo čím to může být?? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm a tam je jen jedna žárovečka? Pod ovladačem intenzity? Pod dalšíma ovladačema žárovky nejsou? Áno, je tam jedna "žárofka".... tak problem vyřešen...díkes Za nič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dadly Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ahoj lidi. Prosím o radu. Poslední dobou se mi stává, že se mi opožděně, nebo vůbec nerozsvítí palubní deska a vlastně veškerý podsvícení v autě. Nikde nemůžu najít, jestli je veškerý podsvícení řešený přes relé nebo jinak. Pokud by to bylo přes relé, tak by byl důvod zřejmě jasnej. Jestli jste to už někdo řešil, tak dejte vědět. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ahoj lidi. Prosím o radu. Poslední dobou se mi stává, že se mi opožděně, nebo vůbec nerozsvítí palubní deska a vlastně veškerý podsvícení v autě. Nikde nemůžu najít, jestli je veškerý podsvícení řešený přes relé nebo jinak. Pokud by to bylo přes relé, tak by byl důvod zřejmě jasnej. Jestli jste to už někdo řešil, tak dejte vědět. Dík. Tak něco podobnýho se mi nedávno taky dělo, ale čím to je nevím, možná odchází komfortka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autokutil Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Závadu opožděného podsvícení palubní desky způsobuje regulátor osvětlení vedle spínače světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Závadu opožděného podsvícení palubní desky způsobuje regulátor osvětlení vedle spínače světel. přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 přesně tak Tak to mě aspoň donutí předělat to na face kolečko a dát face vypínač světel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak to mě aspoň donutí předělat to na face kolečko a dát face vypínač světel... já myslel, že už to tam dávno máš, však svorkovnici jsem ti posíla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 já myslel, že už to tam dávno máš, však svorkovnici jsem ti posíla ne? To jo, já to tu někde mám, ale on je člověk v tý zimě tak lííííííínej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dadly Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak mi to přestalo zlobit. Bylo to asi vlhkostí uvnitř auta. Nechal jsem to teď párkrát s otevřenýma okýnkama na sluníčku a je klid. Nicméně dík za tip. Jen nevím jestli jde ten regulátor nějak opravit, nebo se musí vyměnit celej spínač světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak mi to přestalo zlobit. Bylo to asi vlhkostí uvnitř auta. Nechal jsem to teď párkrát s otevřenýma okýnkama na sluníčku a je klid. Nicméně dík za tip. Jen nevím jestli jde ten regulátor nějak opravit, nebo se musí vyměnit celej spínač světel. občas je tam studeňák,a le většinou odejde poťák a pak už to jde jen vyhodit do koše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dadly Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ok. Uvidím až to zase začne blbnout. Zatím jsem to pro sichr prostříkl kontaktolem. Mělo by to zabránit i problémům s vlhkostí. Snad to bude v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dadly Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak mi přestala palubka a vůbec podsvícení uvnitř auta svítit úplně. Rozebral jsem spínač světel a zjistil jsem, že na kontaktu (jsou uvnitř a podle otočení vypínače se buď spojí nebo rozpojí) mám tzv. pecku. Opatrně jsem ten kontakt obrousil a je po problému. Je to kontakt, který vede k vývodu 58 na svorkovnici spínače (podle všeho jde do spínače přes tenhle kontakt proud od pojistky) Takže v mým případě to nebylo regulátorem osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Ahoj.......lidi před časem mi přestalo fungovat podsvícení budíku vetráků, nastavení intenzity a tlačítka man. klimy. Když zapnu klima rozsvítí se žlutě, ale jinak nefunguje jejich podsvícení. Pojistky jsou ok. Nevíte co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 pod ovladacem na rychlost vetraku je zarovicka, ovladac se spatne vyndava, musi se vytahnout, nejlip kleste pres nejaky hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 pod ovladacem na rychlost vetraku je zarovicka, ovladac se spatne vyndava, musi se vytahnout, nejlip kleste pres nejaky hadr díky na ifno zkusím to, když zapnu AC klimu tak se to rzsvítí žlutě, ale v noci všechny tri budíky nesvítí tak to asi bude těmi žárovičkami.. hned to jdu zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 zarovicka je tam jen 1, pod prostrednim ovladacem (na rychlost vetraku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoon Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 (editace) zarovicka je tam jen 1, pod prostrednim ovladacem (na rychlost vetraku) tak jsem to zkoušel tahat kleštěmi, a co tedka mám oddělat? nechtěl jsem pokračovat nějak nasílím... http://img413.imageshack.us/i/19092010384.jpg/ Editováno: 19. Září 2010, autor: lacoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 (editace) nic uz se nesundava, ted necim vyndat zarovku, je tam jen zasunuta, ja ji tahal pomoci uzkych klesticek, nebat se a zatahnout za ni, driv se vysune z patice, nez bys rozbil skolo (moc ji nemackej) ps: necituj predchozi zpravu Editováno: 19. Září 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.