lacoon Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 jo dobře, zkusím ji nějakými malými kleštičkami vytahnout. Jinak nesvítí mi všechny tři budíky, budu muset takto tedy vyměnit asi všechny...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdesim Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 ne nebudes, jak jsem tu jiz psal, na vsechny 3 ovladace je jen jedina zarovka a ta je pod prostrednim ovladacem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacoon Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 dneska sem zajel do mototechny a říkám chlapkovi, ze potrebuji zarovku pod vetrak, a ten vůl mi prodal pod felicii, nevíš jaký označení má ta zarovicka mít? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteres Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Je to mrňavá žárovička 1,2W snad nejmenší co jde koupit, dostupná snad kdekoliv ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi2205 Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Ahojte mam problem znicoho nic mi prestala svietit palubovka kontrolky svietia len podsvietenie nie poradte kde hladat okrem poistky a vypinaca Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KulisekTomas Posted January 31 Share Posted January 31 Ahoj, prosím o radu, Nesvítí mi na O1 r.v2003 osvětlení přístrojů, Vyměnil jsem spínač za nový a stále nejde, když spínač odpojím a na svorce propojím pin 15 (stálé napětí 30) a pin 17(osvit přístrojů) tak to jde a svítí. Nechápu. Děkuji za tipy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MgrDudek Posted October 30 Share Posted October 30 Ahoj lidi mám takovou prosbu potřebuji na stole jen rozsvítit podsviceni budíků na jaký které piny mám zapojit? Děkuji za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts